eventstrategie
Wil je een event met meerwaarde? Begin met een solide eventstrategie
26 augustus 2019
Beurs: Dare to be different!
Dare to be different: tips voor een succesvolle beurs
16 september 2019
EventSummit 2020 Rotterdam

VKOZ neemt deel aan EventSummit 2020!

EventSummit is het grootste ééndaagse platform voor de gehele evenementenindustrie: 600+ exposanten, 6.500 bezoekers, seminars, netwerkborrel en een afterparty. En in 2020: VKOZ events & communicatie! Op donderdag 30 januari 2020 staan we in Rotterdam Ahoy in het zogenaamde ‘Rotterdam Straatje’. Hou onze social media in de gaten voor het laatste nieuws.
Tijdens het gratis te bezoeken EventSummit vind je alles om je bedrijfsevenement, congres, beurs, festival of publieksevenement naar een hoger level te brengen. De beurs biedt je een breed aanbod met veel innovatieve bedrijven, ZZP´ers met een uniek product, verrassend entertainment, net geopende locaties, maar ook uiteraard de gevestigde namen. VKOZ events & communicatie komt met een verrassend en interactief beursconcept en deelt zoals altijd haar kennis en inspiratie.
Verschillende thema’s
De 13.500 m2 beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema’s en ‘Straten’, waarin de stands uniform en identiek zijn opgebouwd. Herkenbaar door een groot doek met daarop de bedrijfspresentatie. Klein en vernieuwend wordt zo niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd. Waar je bij andere beurzen kan blijven hangen in de bar van een ‘grote’ standhouder, kun je je op EventSummit heel effectief oriënteren. Het verhaal van de standhouder telt! Je vindt de volgende themavelden: Online & Techniek, Evenementbenodigdheden, Media & Branche, Steden & Regio’s, Locaties, Entertainment, Outdoor & Actief, Festivals & Publieksevenementen.
Workshops en seminars
Naast een gevarieerde beursvloer, kun je je ook laten inspireren tijdens één van de vele workshops en seminars. Deze worden je aangeboden door de organisatie, brancheverenigingen, verschillende standhouders en mediapartijen. Kijk voor meer informatie hier op de website van EventSummit.
De komende maanden zullen wij onze plannen en programma delen en natuurlijk iedereen uitnodigen om ons te bezoeken tijdens de EventSummit 2020 in Rotterdam Ahoy!

Comments are closed.