sponsor idee event
17 creatieve ideeën voor de sponsoren van je event
15 oktober 2019
relatie event
VIP experience: tips voor een uniek relatie event
10 december 2019
EventSummit 2020 Rotterdam

Save the date: 30 januari 2020 VKOZ op EventSummit in Rotterdam Ahoy!

VKOZ events & communicatie neemt in 2020 deel aan het grootste (én gratis te bezoeken) eendaagse platform voor de totale festival- en evenementenbranche: EventSummit! Na het grote succes van 2019 wordt dit evenement weer georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Kom bij ons langs in het Rotterdam Straatje en laat je verrassen & inspireren door ons thema: ‘Hier brouwen wij onze concepten’.
Verschillende thema’s
De 13.500 m2 beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema’s zoals entertainment, techniek, locaties, festivals en verder ingedeeld in straten. VKOZ bevindt zich in de hal ‘Steden & Regio’s’ in het Rotterdam Straatje. Samen met Rotterdam Partners, RDM events, ss Rotterdam, Euromast, Wereldmuseum en nog veel meer Rotterdamse stands zorgen wij voor een onvergetelijke belevenis. De dag wordt afgesloten met een gezellige Rotterdam borrel.
Kennis en inspiratie
Naast een gevarieerde beursvloer (met meer dan 600 exposanten) kunnen de ca. 6.500 bezoekers ook inspiratie opdoen tijdens één van de 22 workshops en seminars. Deze worden aangeboden door de organisatie, brancheverenigingen, verschillende standhouders en mediapartijen. Daarnaast vind je in alle hallen verrassende acts, innovaties, foodtrucks, activiteiten en vooral veel fun.
Meer weten?
Hier brouwen wij onze concepten
VKOZ events & communicatie komt met een verrassend en interactief beursconcept en deelt zoals altijd haar kennis en inspiratie. Kom je ook langs? Houd onze social media in de gaten voor meer informatie en behind the scenes.
Gratis toegang
De registratie voor de EventSummit is gratis. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is één persoon uit je netwerk uit te nodigen (via zijn/haar emailadres) om ook EventSummit te bezoeken.
Bestel hier je gratis ticket. 
Bekijk hier de aftermovie van de 2019 editie:

Comments are closed.