RDM events
Samenwerking VKOZ en RDM Onderzeebootloods
17 december 2019
event trends 2020
Dit zijn de 20 event trends voor 2020
18 december 2019
EventSummit 2020 Rotterdam

Save the date: 30 januari 2020 VKOZ op EventSummit in Rotterdam Ahoy!

VKOZ events & communicatie neemt deel aan het grootste (én gratis te bezoeken) eendaagse platform voor de totale festival- en evenementenbranche: EventSummit! Na het grote succes van 2019 wordt dit evenement weer georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Kom bij ons langs in de Rotterdam Straat en laat je verrassen & inspireren door ons thema: ‘Hier brouwen wij onze concepten’.
Verschillende thema’s
De 13.500 m2 beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema’s zoals entertainment, techniek, locaties, festivals en verder ingedeeld in straten. VKOZ bevindt zich in de hal ‘Steden & Regio’s’ in de Rotterdam Straat. Samen met Rotterdam Partners, RDM Events, Hilton, ss Rotterdam, Wereldmuseum, Spido, De Doelen, Maritiem Museum, Luxor Theater, Theater Rotterdam en nog veel meer Rotterdamse stands zorgen wij voor een onvergetelijke belevenis.
Kennis en inspiratie
Naast een gevarieerde beursvloer (met meer dan 600 exposanten) kunnen de ca. 6.500 bezoekers ook inspiratie opdoen tijdens één van de 22 workshops en seminars. Deze worden aangeboden door de organisatie, brancheverenigingen, verschillende standhouders en mediapartijen. Daarnaast vind je in alle hallen verrassende acts, innovaties, foodtrucks, activiteiten en vooral veel fun.
Meer weten?
Grabbel raak en maak kans op mooie Rotterdamse prijzen
Het thema van VKOZ voor de beurs is: ‘Hier brouwen wij onze concepten’. We leggen hierbij een link naar het monumentale Heinekengebouw waar wij gevestigd zijn. In onze stand zullen we live gaan brouwen: met de bezoekers meedenken en brainstormen over hun events. Daarnaast hebben wij in samenwerking met Rotterdam Partners een interactief concept ontwikkeld dat voor meer reuring in de straat zorgt. We staan op het centrale pleintje met ons grabbeltonspel: een groot bierfust gevuld met verschillende kleine en grote prijzen van de Rotterdamse standhouders. Voordat je mag grabbelen zul je eerst een potje memory moeten winnen door de juiste evenementenlocaties bij elkaar te zoeken. Kom langs bij onze stand en wie weet grabbel jij één van de hoofdprijzen! Houd onze social media in de gaten voor meer informatie en behind the scenes.
Gratis toegang
De registratie voor de EventSummit is gratis (tot 23 januari). Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is één persoon uit je netwerk uit te nodigen (via zijn/haar emailadres) om ook EventSummit te bezoeken.
Bestel hier je gratis ticket. 
Bekijk hier de onze teaser:

Comments are closed.