Ladiesrun Rotterdam

Ladiesrun Rotterdam
Like2Run

Succes bij het coördineren van hardloopevenementen

Na succes van het mede produceren van de Marathon Rotterdam in 2012, is VKOZ gevraagd voor het coördineren van de Ladiesrun in Rotterdam. Belangrijk hierbij was dat we de vrijwilligers rondom het evenement coördineerden. Hierna hebben wij aan drie edities bijdrage geleverd.

De Ladiesrun werd sinds 2006 georganiseerd en was jaarlijks terugkerend. Zowel de start als de finish is bij Rotterdam Ahoy en de vrouwen die meelopen (en in het roze gekleed zijn) kunnen kiezen uit drie afstanden: 5 km, 7,5 km en 10 km.

ladiesrun
live event

Publieksevent

locatie

Rotterdam

deelnemers

55.000

projectmanagement

Project

productie VKOZ

Productie

Vrijwilligers

124

Pink Ribbon staat centraal op deze dag

Met dit evenement kunnen de lopers Pink Ribbon steunen. Pink Ribbon is een goed doel dat geld ophaalt voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en beter te kunnen behandelen.

Naast de loop was er een beurs in Ahoy, genaamd Ladiesfair. Het kantoor van VKOZ vond deze dag in Ahoy plaats. Hierbij keken we op de levendige beursvloer en konden we meegenieten van de muziek en iedereen in het roze!

Vrouwen lopen door het hele land hard

Tijdens Pink Ribbon Day, waar iedereen aangemoedigd wordt om roze te dragen en even stil te staan bij de ziekte waar Pink Ribbon geld voor ophaalt, is deze editie in andere steden georganiseerd. Zo kan niet alleen in Rotterdam de Ladiesrun gelopen worden, maar ook in Eindhoven, Utrecht en Groningen.

Bekijk hier de aftermovie van het evenement.

"Run a smile on your face."

Zoom in op:
Sponsoren. Zij zijn een belangrijk onderdeel voor het succes van publieksevenementen. Maar hoe trek je sponsoren aan voor je evenement? Lees ons blog voor verschillende tips.

Wist je dat...
Rotterdam Ahoy ook als locatie voor sportevenementen wordt gebruikt? Zo vindt er ook het ABN AMRO tennistournooi plaats!

Meer weten?
Bekijk de website van Pink Ribbon om meer te weten over waar ze voor staan en wat voor moois ze allemaal  doen.

De afgelopen jaren organiseerden we live online en hybride events in Rotterdam, Nederland en het buitenland.
Meer weten? Laat je inspireren:

CHIO Rotterdam

RELATIE EN SPORTEVENEMENT
Scroll naar boven