Inntel Rotterdam

Underwater Minerals Conference
IMMS

51e editie vindt plaats in Rotterdam

Underwater Minerals Conference (UMC) is een jaarlijks internationaal forum met vertegenwoordigers uit meer dan 25 landen. Sinds 1970 brengt UMC de gemeenschap van belanghebbenden in de oceaanmineralen samen. Diverse belangrijke onderwerpen worden besproken tijdens dit jaarlijkse evenement. De 51e editie wordt gepresenteerd door de International Marine Minerals Society (IMMS) en vindt  plaats van 1 t/m 6 oktober 2023 in Rotterdam. VKOZ is gevraagd als PCO in Rotterdam voor dit congres.

live event

Congres

locatie

Rotterdam

deelnemers

200

projectmanagement vkoz

Project

workshop

55

goodiebag vkoz - umc

200

Twee mooie locaties in Rotterdam

We hebben ervoor gekozen om het congres in het Inntel en Mainport Rotterdam te organiseren, zodat de deelnemers van over de hele wereld hier ook kunnen verblijven in het hotel. Tevens is het hotel centraal gelegen en zijn er voldoende eetgelegenheden in de buurt en mogelijkheden om vrije tijd in te delen. Met prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam volgen de 200 deelnemers gedurende de week de vele sessies op de 15e en 16e etage.

Op woensdag gaan de deelnemers naar het ss Rotterdam voor de banquet. Gedurende een borrel in de La Fontaine zaal konden de deelnemers posters presenteren en bekijken. Hierna verplaatsten de deelnemers zich naar de Odyssee zaal voor het diner. Het voor- en nagerecht werd met elkaar gedeeld en op elk bord lag een Rotterdamse souvenir.

 

Een uitje als afsluiter

Als afsluiting van de week, hebben de deelnemers op vrijdag een fieldtrip. 's Ochtends gaan de deelnemers aan boord op een schip om door de haven van Rotterdam te varen. Tijdens deze tocht zal de guide informatie vertellen over de geschiedenis van de haven en watermanagement.

Na de lunch zal de dag afgesloten worden met een tour door IHC Kinderdijk, waar de bouwfaciliteiten bekeken kunnen worden.

diner ss rotterdam

Odyssee zaal op het ss Rotterdam

"Thank you and the team for a brilliant conference. I found it one of the most
productive conferences for a long time."
Deelnemer - Underwater Minerals Conference

Zoom in op:
Inntel en Mainport Rotterdam. De centraal gelegen locatie biedt diverse mogelijkheden voor evenementen, met prachtig uitzicht over de skyline vanuit de panoramazaal! 

Wist je dat...
VKOZ als Personal Conference Organizer buitenlandse organisaties helpt met het organiseren van hun congres in Rotterdam? Bekijk onze pagina om meer te weten te komen.

Meer weten?
Bekijk de website van IMMS om meer te weten te komen over de sponsoring van het UMC.

De afgelopen jaren organiseerden we live online en hybride events in Rotterdam, Nederland en het buitenland.
Meer weten? Laat je inspireren:

RIEC Rotterdam

HYBRIDE CONFERENTIE
Scroll naar boven