RIEC RotterdamNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
RIEC Rotterdam

hybride conferentie

Inntel, Rotterdam

2020/2021

40 genodigden en 140 online deelnemers

conceptontwikkeling, projectmanagement en communicatie
conferentie
RIEC Rotterdam

Ondermijning zien, aanpakken, oppakken en afpakken
Het Regionale Informatie- en Expertise Centrum Rotterdam richt zich op de bestrijding van ondermijnende criminaliteit. Ze verbinden informatie, expertise en krachten van de verschillende overheidsinstanties. RIEC Rotterdam organiseerde samen met VKOZ een congres voor de midterm resultaten van de Versterkingspijlers. Hiervoor hadden wij de 15e en 16e etage van het Inntel Rotterdam gereserveerd met prachtig uitzicht op de skyline en de Maas. Met dagvoorzitter Ernst Pols en toespraken van oa. minister Grapperhaus en burgemeester Aboutaleb.

Hybride conferentie: live en online evenement
Voorafgaand de conferentie was een werkbezoek voor de minster georganiseerd. Door de corona maatregelen waren er een beperkt aantal deelnemers uitgenodigd voor de conferentie in het Inntel. De overige deelnemers sloten later in de middag online aan. Voor het ontwikkelen van het programma was de opdracht voor VKOZ: successen delen & vieren, inhoud ophalen, verhaal vertellen, onderscheidend en interactief. Dit hebben we oa. bereikt door een verrassende opening en een afwisselend programma met regelmatige updates vanuit de green room, rondetafelgesprek met diverse stellingen en Q&A, breakout sessie in virtuele kamers, ideeënbus en quiz met prijsuitreiking. Samen met onze partner Savvy Congress hadden wij het online platform ingericht geheel in de stijl en wensen van het RIEC. Daarnaast hadden wij tevens een randprogrammering incl. afsluitende borrel voor de genodigden in het Inntel, geheel volgens de corona maatregelen.

Het evenement was gepland voor 30 september 2020, maar i.v.m. de verscherpte maatregelen van 28 september 2020 is deze verzet naar 2021.

Inntel RotterdamDe online en hybride oplossingen van VKOZ

Foto: RIEC-LIEC 2019

Meer weten over online en hybride evenementen?

Op dit moment moeten we anders kijken naar onze evenementen. Organiseren we deze online, live met 1,5 meter afstand of een combinatie van beide (hybride)? Ons team van experts staat voor je klaar!