CIS University Exploration DaysNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
CIS University Exploration Days

virtuele beurs

online

2021

4.400 online deelnemers

projectmanagement & productie
virtuele beurs
CIS University Exploration Days

Council of International Schools (CIS) is een wereldwijde ledenorganisatie, met hoofdkantoor in Leiden, die samenwerkt om internationaal onderwijs te vormen door middel van diensten voor scholen, universiteiten en individuen. De CIS-gemeenschap omvat meer dan 740 scholen en 610 hogescholen en universiteiten uit 122 landen.

Wereldwijde evenementen
Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van CIS is het organiseren van wereldwijde events. Tijdens corona zijn deze live events omgezet naar online belevenissen, waarbij de deelnemers nog steeds virtueel samenkomen, leren, netwerken, ondersteunen en expertise delen. Zo ook de universiteitsbeurzen.

University Exploration Days
De beurzen worden in verschillende steden/landen georganiseerd. Zoals Shanghai, Zwitserland, Hong Kong en Frankrijk. De internationale studenten maken tijdens zo’n beurs kennis met de verschillende universiteiten over de hele wereld. Het online platform hebben wij samen met GoToCollegeFairs ontwikkeld. De universiteiten kunnen hun virtuele booth zelf inrichten met video’s en overige informatie en in contact komen met de studenten via (video) chat, live presentaties etc. Daarnaast kunnen de studenten Educational Sessions volgen en chatten in de Lounge.

Council of International Schools

Meer weten over online en hybride evenementen?

Op dit moment moeten we anders kijken naar onze evenementen. Organiseren we deze online, live met 1,5 meter afstand of een combinatie van beide (hybride)? Ons team van experts staat voor je klaar!