New Business RoundtableNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
New Business Roundtable

congres

Utrecht

2018 t/m 2020

30

projectmanagement & productie
Karel 5 Utrecht
New Business Roundtable

De New Business Roundtable is een Europees netwerk van executives in New Business Development van bedrijven zoals KPN, ING, Arcadis, Eneco, AkzoNobel, Achmea, IBM, Arcadis en Philips.

New Business Development
New Business Development is intrinsiek moeilijk voor bedrijven, maar essentieel voor de toekomst. Veel bedrijven hebben geen gespecialiseerde kennis over hoe ze deze activiteiten optimaal kunnen uitvoeren. De New Business Roundtable dient om dat gat te vullen. Zij organiseren twee jaarlijkse evenementen waarin peer-to-peer leren centraal staat. Externe sprekers van bedrijven en academici dragen bij aan deze evenementen. Daarnaast vergemakkelijkt de New Business Roundtable de communicatie tussen leden in kleinere bijeenkomsten.

Congres
Het congres wordt elke april en oktober georganiseerd en heeft elke keer andere onderwerpen, zoals Agile portfolio management, Ecosystem innovation en Scaling up innovation projects. Het doel is om 'lessons learned' met betrekking tot deze onderwerpen te ontwikkelen, gebaseerd op diepgaande discussies n.a.v. bestaande cases van de deelnemers. Na het plenaire gedeelte met gastsprekers van (inter) nationale universiteiten, word de groep opgedeeld in diverse werkgroepen in verschillende zalen, geleid door academici. De dag wordt afgesloten met een receptie in de binnentuin.

Karel 5
Karel 5 is een voormalig 14e eeuws klooster in het hart van Utrecht. Dit monumentaal pand heeft 13 zalen, goede gastronomie en verschillende tuinen en terrassen.

New Business Roundtable Karel 5