Innovatie ForumNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
Innovatie Forum

conferentie

Inntel Hotels, Utrecht

2021

20 deelnemers

totaalaanpak
Inntel Hotels Utrecht
Innovatie Forum

Het Innovatie Forum is voor Midden- en Grootbedrijven die hun innovatiemanagement en new business development willen professionaliseren. De leden nemen kennis van de laatste theoretische inzichten en de ervaringen van innovatiemanagers van grote corporaties, en ze wisselen praktijkervaring uit met peers. Initiatiefnemer is Jan van den Ende: Professor Innovation and Technology Management bij Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit.

Innovatie Forum
Het investeren in innovatie maakt MKB sterker en daarom staat dit onderwerp hoog op de agenda bij veel bedrijven. Maar wat is innovatie eigenlijk? En hoe organiseer je dat in een Midden- of Grootbedrijf? Er gaan veel best practices rond, maar daarbij gaat het vaak om hypes waarvan de echte waarde onduidelijk is. Het Innovatie Forum behandelt tijdens elk evenement één topic, het meest actuele, gekozen door de deelnemers.

Conferentie
Dit live evenement is georganiseerd op een veilige manier met oa. 1,5 meter afstand. Het onderwerp van de conferentie was: Innovatiestrategie: wat is het, en hoe kom ik eraan? Naast een academische spreker waren er 2 sprekers uit het bedrijfsleven van Danona, Nutrica en de Rabobank. Gevolgd door discussies in werkgroepjes en een afsluitende netwerkborrel. VKOZ was verantwoordelijk voor de totaal aanpak: meedenken met het programma, projectmanagement, communicatie met de deelnemers en het coördineren van de conferentie.

Innovatie Forum

Meer weten over online en hybride evenementen?

Op dit moment moeten we anders kijken naar onze evenementen. Organiseren we deze online, live met 1,5 meter afstand of een combinatie van beide (hybride)? Ons team van experts staat voor je klaar!