International RoundtableNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
International Roundtable

congres

High Tech Campus, Eindhoven

2019

30

projectmanagement, communicatie & productie
HTC Eindhoven
International Roundtable

Dit congres was een samenvoeging van De New Business Roundtable met bedrijven zoals KPN, ING, Arcadis, Cosun, Eneco, Nouryon, IHC, Achmea, IBM, Arcadis, Corbion, Google en Philips. Plus de RWTH Aachen met bedrijven zoals Ford, Vodafone, Hella, Viega, Rheinmetall, E.ON, Henkel, Bayer, Miele en Continental.

International Roundtable
New Business Development is intrinsiek moeilijk voor bedrijven, maar essentieel voor de toekomst. Veel bedrijven hebben geen gespecialiseerde kennis over hoe ze deze activiteiten optimaal kunnen uitvoeren. Tijdens dit congres kwamen de New Business Developers uit diverse branches bij elkaar om kennis en ervaringen te delen.

Het onderwerp van dit congres was: Collaboration for Innovation in Times of Industry 4.0 met externe sprekers van bedrijven en academici. Naast diverse presentaties en breakout sessies hebben wij voor de deelnemers zakelijk speeddaten, een uitgebreide lunch en een afsluitende receptie georganiseerd.

Conference Center High Tech Campus
Het conferentiecentrum bevindt zich op het High Tech Campus te midden van innovatie en gelegen aan het water. De evenementenlocatie in Eindhoven heeft diverse zalen en lobbies, een inhouse Starbucks en diverse restaurants.


New Business RoundtableRWTH AachenHigh Tech Campus