MK Jubileum EventNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
MK Jubileum Event

jubileum

ss Rotterdam

2019

35

conceptontwikkeling, projectmanagement, communicatie & productie
ss Rotterdam
MK Jubileum Event

MK - The Subsidy Community bestond in 2019 10 jaar en dat vierden we 13 september op het ss Rotterdam: voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn. Het ss Rotterdam is een toeristische attractie op zich, wat al begint als je de kade oprijdt. In authentieke sfeer namen de gasten een tour door het schip naar de hoogst gelegen ruimte: De Sky Room. Deze ruimte heeft een eigen terras wat een mooi uitzicht biedt over de Skyline van Rotterdam.

Jubileum
Het evenement stond in teken van vroeger - nu - toekomst, met op schermen en displays een tentoonstelling van de de afgelopen 10 jaar met belangrijke momenten. De gastenlijst bestond uit medewerkers, externe consultants, klanten en partners. De oprichters Willem Maas en Bastiaan Kleiberg kwamen spectaculair aan met een powerboat van RIB experience.

Inspiratietour
Na de borrel en diner organiseerden we in samenwerking met Spark design & innovation een inspiratietour. Dit meest gerenommeerde innovatiebureau van Nederland is gevestigd in de 'Vertrekhal Oranjelijn': een industrieel monument van staal en glas met uitzicht op de Maas. De gasten werden vervoerd per watertaxi en founding partner Robert Barnhoorn vertelde over allerlei inspirerende innovatie casus zoals de vliegende auto.

De prachtige locatie, heerlijk weer en verrassend programma droegen allen bij tot een onvergetelijk moment!

VKOZ organiseerde het evenement en de gehele communicatie (jubileum jaartraject).


MK - The Subsidy Communityss Rotterdam

Bekijk hier de aftermovie: