ss Rotterdam

Jubileum Event
MK-The Subsidy Community

Een mooie locatie vanaf het water

In 2019 vierde MK-The Subsidy Community hun 10-jarig bestaan. Het jubileum jaartraject is georganiseerd door VKOZ, inclusief de gehele communicatie. Op 13 september werd dit op een speciale manier gevierd vanaf de ss Rotterdam. Eén van de bijzondere locaties in de stad. Dit voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn is al een toeristische attractie op zich, laat staan om daar je eigen jubileum event te laten plaatsvinden! Met een tour in authentieke sfeer door het schip kwamen te gasten in De Sky Room, de hoogstgelegen ruimte. Op het terras is er prachtig uitzicht over de Skyline. Deze was ingericht in de branding van de klant met onder andere zitzakken en banners.

live event

Jubileum

locatie

Rotterdam

deelnemers

35

totaalaanpak

Totaalaanpak

watertaxi

5

10 jaar jubileum

10

Een spectaculair entree

Willem Maas en Bastiaan Kleiberg, de oprichters, maakten hun entree door in smoking aan te komen met een RIB experience powerboat. Deze kon bij de ss Rotterdam gewoon aanmeren. Nu de groep deelnemers compleet was, kon er in een tentoonstelling teruggekeken worden naar de afgelopen tien jaar. Deze deelnemers bestonden uit medewerkers, externe consultants, klanten en partners. Iedere doelgroep had een eigen kleur keycord, waardoor iedereen van elkaar kon zien wie zij waren. Belangrijke momenten van de afgelopen tien jaar waren te zien op schermen en displays. Het evenement stond in teken van vroeger, nu en de toekomst.

Nóg een tour als afsluiting

Na het diner organiseerden we in samenwerking met Spark design & innovation een inspiratietour. De gasten vertrokken met watertaxi’s naar het innovatiebureau, gevestigd in de Vertrekhal Oranjelijn. Ook hier hadden we uitzicht op de maas vanuit het industriele monument van staal en glas. Founding partner Robert Barnhoor vertelde over allerlei inspirerende innovatie casus zoals de vliegende auto. Met de watertaxi’s gingen de deelnemers terug naar de ss Rotterdam voor een borrel in de Captains Lounge. Het verrassende programma en het onvergetelijke moment werd op deze manier afgesloten.

Bekijk hier de aftermovie van het event

"The start of new memories."
ss Rotterdam

Zoom in op:
De ss Rotterdam. Vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en trouwen. Het kan allemaal op de ss Rotterdam!

MK champagne branding

Wist je dat...
Je als giveaway ook champagne, geheel in de branding van jouw bedrijf of event, kan weggeven.

Meer weten?
Lees de tien tips in ons blog om erachter te komen hoe je een jubileumevent organiseert.

De afgelopen jaren organiseerden we live online en hybride events in Rotterdam, Nederland en het buitenland.
Meer weten? Laat je inspireren:

FinTech Event

CONFERENTIE

Innovatie Forum

CONFERENTIE
Scroll naar boven