BlueCity in Rotterdam

Surfing The New Economy
MK - The Subsidy Community

Bijzondere locatie, passend bij het thema

VKOZ organiseert voor elke bijeenkomst van MK – The Subsidy Community een uniek event op een inspirerende locatie. Hierbij komen elk kwartaal de subsidieadviseurs, partners en klanten bij elkaar om onder andere kennis te delen en te netwerken. Dit keer was dat in de vorm van een conferentie op de locatie BlueCity. Deze locatie is gevestigd in het oude zwembad Tropicana aan de Maasboulevard, waarbij duurzaamheid centraal stond. Dit is de ideale locatie voor start-ups en kleinschalige initiatieven die de stad van de toekomst proberen te vormen door middel van een circulaire economie waar niks afval wordt.

live event

Conferentie

locatie

Rotterdam

deelnemers

25

totaalaanpak

Totaalaanpak

tourguide

1

4

Een circulaire dag

Tijdens de conferentie haakten we aan op de week van de circulaire economie. Daarom was BlueCity de ideale locatie. Na een welkomstdrankje kregen de bezoekers een rondleiding van een uur met introductie over BlueCity en verschillende circulaire business casussen. Ook brachten ze een bezoek aan de circulaire kantoorvleugel. Daarna genoten de deelnemers van een circulair buffet in de Balzaal. Ze hadden hier een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

SoepStarter kit als giveaway

Om de deelnemers meer bewust te maken van de circulaire economie, gaven wij iedere deelnemer de BlueCity SoepStarter kit bij vertrek. Men leert hierbij omgaan met het gebruik van resten die normaal weggegooid worden. Uiteraard is de verpakking geoptimaliseerd op zo min mogelijk waste. Wij creëerden samen met deze unieke locatie een onvergetelijk moment voor de deelnemers.

Bekijk hier de slideshow van het event

"De output van de één is de input van de ander."
BlueCity Rotterdam

Zoom in op:
Aloha Bar Rotterdam. Eén van de leukste terrassen in Rotterdam én een low waste foodbar, duurzaam dus!

keycords

Wist je dat...
We op het event gebruikmaakten van keycords in verschillende kleuren? Zo konden de deelnemers herkennen wie welke functie heeft.

Meer weten?
Bekijk de website van BlueCity om te kijken naar de mogelijkheden voor een evenementenlocatie.

De afgelopen jaren organiseerden we live online en hybride events in Rotterdam, Nederland en het buitenland.
Meer weten? Laat je inspireren:

RIEC Rotterdam

HYBRIDE CONFERENTIE

FinTech Event

CONFERENTIE

Innovatie Forum

CONFERENTIE
Scroll naar boven