Surfing the new economyNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
Surfing the new economy

kennis en netwerkevent

BlueCity, Rotterdam

2019

25

conceptontwikkeling, projectmanagement, communicatie & productie
BlueCity in Rotterdam
Surfing the new economy

MK – The Subsidy Community is gespecialiseerd in subsidieadvies voor technologiebedrijven op de thema’s Innovatie, Duurzaam, Internationaal Ondernemen en Personeelssubsidies. Elk kwartaal komen de subsidieadviseurs, partners en klanten bij elkaar om oa. kennis te delen en te netwerken. VKOZ organiseert voor elke bijeenkomst een uniek event op een inspirerende locatie.

BlueCity | Surfing the new economy
BlueCity is gevestigd in het oude Tropicana aan de Maasboulevard en is een plek waar start-ups en kleinschalige initiatieven de stad van de toekomst proberen te vormen door middel van een circulaire economie waar niks afval wordt. “De output van de een is de input van een ander”.

Tijdens de week van de circulaire economie was dit de ideale locatie voor dit event. Na een welkomstdrankje kregen de bezoekers een rondleiding van 1 uur met introductie over BlueCity en verschillende circulaire business casussen en bezoek aan de circulaire kantoorvleugel. Gevolgd door een heerlijk (circulair) buffet in de Balzaal met schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

MK - The Subsidy CommunityBlueCity
Bekijk hier de aftermovie: