London Educator Recruitment Fair

London Educator Recruitment Fair
Council of International Schools

Recruiters presenteerden hun school

London Educator Recruitment Fair is een jaarlijks evenement van de afdeling recruitment van het CIS (Council of International Schools). Zij zijn een wereldwijde ledenorganisatie die samenwerkt om internationaal onderwijs te vormen door middel van diensten voor scholen, universiteiten en individuen. Circa 600 recruiters presenteerden gedurende deze vier dagen hun school. VKOZ werkt vanaf 2015 regelmatig voor CIS en heeft voor dit evenement voor het projectmanagement en de productie gezorgd.

CIS logo
live event

Beurs

locatie

Londen

deelnemers

900

projectmanagement

Project

productie VKOZ

Productie

kalender

4

Hotelkamer omgebouwd naar interviewruimte

Deze beurs was uniek door verschillende onderdelen die het anders maakten. Zo hadden we The Grange St Paul’s Hotel afgehuurd waar 250 kamers locatie werden voor sollicitatiegesprekken. De kamers moesten aangepast worden met een bureau en twee stoelen waardoor het een interviewruimte werd in plaats van een hotelkamer. Deelnemers konden afspraken maken voor de sollicitatiegesprekken. In het grote Atrium hingen drie grote schermen waar wij een communicatieplan voor hadden geschreven waarbij we keken wanneer en wat we toonden op de schermen.

De scholen en universiteiten presenteerden zich eerst tijdens de workshops. Daarna konden de kandidaten zich tijdens de beurs inschrijven voor sollicitatiegesprekken. Daarnaast waren er aparte lounges met allerlei faciliteiten zoals digitale borden waar vacatures op stonden en waren er een aantal gastsprekers die lezingen gaven over onderwerpen binnen het onderwijs. Ook het CIS stond paraat voor kandidaten die advies nodig hadden.

Nieuwe banen en nieuwe kansen

Tijdens dit evenement was het internet en de techniek heel belangrijk. Vanwege de verschillende digitale middelen en onze eventapp, verliep het evenement vlekkeloos. Onze eventapp werd veel gebruikt voor het programma, maar vooral voor het connecten. Voor het evenement was de locatie perfect, waardoor deze meerdere jaren voor deze beurs is gebruikt. Door de unieke opzet van het evenement waren de meeste vacatures vervuld!

cis londen

Kandidaten konden bij experts van het CIS terecht voor vragen en advies.

"A very sincere thank you for all your hard work, your commitment to this event and your care and attention."
Pauline O'Brien, CIS

Zoom in op:
Communicatie. Lees ons blog over het inspireren van mensen met een sterk communicatieplan. Dit zowel voor, tijdens als na je event.

VKOZ communicatie app

Wist je dat...
De eventapp de perfecte tool is om mensen met elkaar te laten connecten? Zo vergroot je ook nog eens de impact van je event!

Meer weten?
Bekijk wat de mogelijkheden voor zakelijke evenementen zijn op de locatie The Grange St Paul's Hotel in Londen. Tevens een prachtig hotel om in te verblijven.

De afgelopen jaren organiseerden we live online en hybride events in Rotterdam, Nederland en het buitenland.
Meer weten? Laat je inspireren:

CIS Global Forum Vienna

INTERNATIONAAL CONGRES
Scroll naar boven