cpc loop den haag

CPC Loop en Vredesloop Den Haag
Like2Run

Coördineren van meerdere loopevenementen

Like2run organiseerde zowel de CPC loop als de Vredesloop Den Haag voordat ze gingen samenwerken met sportmarketingbureau Golazo sports. Beide loopevenementen vinden plaats in Den Haag en VKOZ heeft vanaf 2012 meerdere jaren samengewerkt met de producent van meerdere loopevenementen. Naast de twee evenementen in Den Haag, hebben we bijgedragen aan de productie van drie loopevenementen in Rotterdam: De Marathon, Ladiesrun en Bruggenloop.

live event

Publieksevent

locatie

Den Haag

deelnemers

200.000

projectmanagement vkoz

Project

productie VKOZ

Productie

vredesduif

1

CPC Loop

De City Pier City Loop, ook wel de CPC Loop, is de bekendste loop van Den Haag en vond jaarlijks in begin maart plaats. Het centrale punt hierbij is het Malieveld, waardoor een soort unieke festivalsfeer ontstaat. Dit komt voornamelijk door de sponsoren die met winkeltjes stonden en de foodtrucks en andere marktkraampjes die op het veld staan. Dit Haagse familie-evenement trekt elk jaar weer tienduizenden deelnemers die worden aangemoedigd en vermaakt door enthousiaste toeschouwers en bands. Met 200.000 bezoekers is de CPC Loop het grootste evenement van de stad. Zowel nationaal als internationaal is er veel belangstelling voor de snelle halve marathon.

Vredesloop

De Vredesloop is sinds 2013 een vast hardloopevenement in het Vredesweekend in Den Haag. Het hardloopevent heeft een route rond het mooie Vredespaleis en langs diverse historische monumenten, wat zorgt voor een indrukwekkend parcours. Bij dit evenement kunnen lopers kiezen uit vier afstanden.

Bij de Haagse sportevenementen zijn Rotterdamse partners en vrijwilligers ook aanwezig om de evenementen tot een succes te brengen. Tijdens het evenement liep een “vredesduif” als mascotte rond die voor een goede sfeer zorgde.

Bekijk hier de aftermovie van de CPC Loop Den Haag.

"Run a smile on your face."

Zoom in op:
De pre-eventbriefing van je event. Je bent maandenlang met elkaar het evenement aan het organiseren en dan is het moment daar. Maar vergeet niet een goede briefing net voor het evenement te geven. Lees ons blog met verschillende tips.

Wist je dat...
Het malieveld het grootste grasveld in het centrum van Den Haag is? Het staat vooral bekend om de evenementen die er worden georganiseerd. Je kunt de locatie als kloppend hart voor je evenement gebruiken!

Meer weten?
Bekijk de website van Golazo Sports om meer over hen te weten te komen. Bijvoorbeeld over welke fiets- en wandelevenementen zij organiseren. 

De afgelopen jaren organiseerden we live online en hybride events in Rotterdam, Nederland en het buitenland.
Meer weten? Laat je inspireren:

Marathon Rotterdam

SPORTEVENEMENT

Ladiesrun Rotterdam

SPORTEVENEMENT EN BEURS
Scroll naar boven