bruggenloop rotterdam

Bruggenloop Rotterdam
Like2Run

Drie edities van de Bruggenloop

De Bruggenloop is een loopevenement in Rotterdam die jaarlijks plaatsvindt in December. De deelnemers lopen over vijf bruggen en het parcours is 15 km. VKOZ heeft in 2012 na een succesvolle marathon andere loopevenementen van Like2Run gecoördineerd. Daarvan hebben wij bij drie edities van De Bruggenloop mogen helpen. Naast alle diverse werkzaamheden rond de productie was een belangrijke taak de coördinatie van de vele vrijwilligers rondom dit evenement.

logo like2run
live event

Publieksevent

locatie

Rotterdam

deelnemers

35.000

projectmanagement

Project

productie VKOZ

Productie

Erasmusbrug

5

Kerstsfeer proeven tijdens het lopen

Zowel de start als de finish zijn bij De Kuip, waar het plein helemaal is aangekleed in kerstsfeer. Iedere deelnemer krijgt ook een kerstmuts met een lampje erin. Het evenement begint later in de middag, zodat de lampjes goed zichtbaar zijn wanneer het vroeg donker wordt.

Er is ook een mogelijkheid om te lopen met collega’s en zakenrelaties door de Businessrun te doen.

Parcours over vijf bruggen

De deelnemers starten bij De Kuip, waarna ze over de Olympiaweg lopen richting het Wilhelminaplein en als eerste de Erasmusbrug en de Nieuwe Leuvebrug oversteken. De Bruggenloop gaat dan verder richting de Verlengde Willemsbrug en de Boerengatbrug naar de Maasboulevard. De laatste brug waar overheen gelopen wordt is de Van Brienenoordburg, waar de route wordt vervolgd naar de finish, ook bij De Kuip.

Bekijk hier de aftermovie van De Bruggenloop Rotterdam.

"Rotterdam. Make it Happen."

Zoom in op:
De pre-eventbriefing van je event. Je bent maandenlang met elkaar het evenement aan het organiseren en dan is het moment daar. Maar vergeet niet een goede briefing net voor het evenement te geven. Lees ons blog met verschillende tips.

Wist je dat...
Rotterdam en omgeving 111 bruggen en sluizen telt? Zo kan het verkeer op land en op water goed gecombineerd worden.

Meer weten?
Bekijk deze eventlocatietip over het organiseren van een evenement in De Kuip. Er is op deze locatie namelijk veel meer mogelijk dan je denkt!

De afgelopen jaren organiseerden we live online en hybride events in Rotterdam, Nederland en het buitenland.
Meer weten? Laat je inspireren:

Marathon Rotterdam

SPORTEVENEMENT

Ladiesrun Rotterdam

SPORTEVENEMENT EN BEURS
Scroll naar boven