Even voorstellen: Sanne – Projectmanager bij VKOZ

1,5 jaar geleden heb je misschien wel mijn blog van mijn stageperiode gelezen. Sinds die tijd ben ik blijven hangen bij VKOZ. Ik heb af en toe geholpen op evenementen en bij bedrijfsgerelateerde zaken als de website. Ik kon dus eigenlijk geen afscheid nemen ;).

Terug van weggeweest
Nu ben ik afgestudeerd en ga ik als young professional de wijde wereld in. Een perfecte gelegenheid om aan de slag te gaan bij VKOZ waar ik alles kan doen wat ik leuk vind. Ik kan hier namelijk mijn creativiteit en andere vaardigheden toepassen en ontwikkelen. Ik kan mededelen dat ik het team zal versterken en drie dagen in de week aan de slag ga bij VKOZ!

Mijn werkzaamheden
Verschillende taken zoals accountmanagement, officemanagement en marketing & communicatie zal ik op mij nemen en de komende tijd mee aan de slag gaan. Werkzaamheden die zijn blijven liggen pak ik op en maak ik eigen. Op den duur kijk ik mee met de evenementen en kan ik ook hierbij helpen! De verzameling van deze taken heeft geleid tot de functie projectmanager.

Ik kijk er ontzettend naar uit om aan de slag te gaan voor VKOZ en alles wat ik gedurende mijn studie en stage heb geleerd toe te kunnen passen in de praktijk. Hopelijk is dit een samenwerking voor lange tijd!

Sanne Dits

Scroll naar boven