Sanne Dits

Even voorstellen: Sanne Dits – Project- en eventmanager

Alles komt goed, dat is mijn motto

“Sinds 2023 werk ik als project- en eventmanager bij VKOZ. Ik vind het superleuk om een evenement te organiseren, overzicht te houden en oplossingen te bedenken.

Tijdens mijn studie Creative Business liep ik een half jaar stage bij VKOZ. Hier ontdekte ik dat het organiseren van evenementen goed bij me past. Ook hield ik me bezig met schrijven en WordPress. Ik vertaalde de website naar het Engels en schreef en publiceerde event cases.

Na mijn stage ben ik blijven hangen en nu werk ik vier dagen per week voor VKOZ. Als projectmanager heb ik contact met klanten, werk ik aan onze eigen marketing & communicatie én organiseer ik events. Het werkt in mijn voordeel dat ik een koele kikker ben. Mij krijg je niet snel gestrest. Als iets opgelost moet worden, kom ik direct in een regelmodus. Alles komt goed, dat is mijn motto.

Ik ben trots op de groei die ik hier heb doorgemaakt. Marjolein is eerlijk, transparant en leert me veel. Bijvoorbeeld hoe je een projectplan maakt en hoe je snel schakelt op een evenement zelf. Ik hoop nog veel evenementen te organiseren in de toekomst.”

Fun fact: Ik droom ervan om een concerttour van Beyoncé te organiseren. Dat wordt groot, groter, grootst. 

Samenwerken? Leuk.
sanne@vkoz.nl

Zijn we al connecties op LinkedIn?
Sanne Dits | LinkedIn

Scroll naar boven