Marjolein van Rosmalen

Even voorstellen: Marjolein van Rosmalen – Strateeg

In VKOZ komt alles samen

“Ik werk ruim 30 jaar in de zakenreis- en evenementenbranche. Ik vind het heerlijk om mensen en werkprocessen te managen. Dat deed ik als consultant, account manager, supervisor en operations manager.

In 2010 startte ik VKOZ events & communicatie. Hier komt alles samen waar ik van hou: strategisch meedenken met organisaties, mensen motiveren, snel schakelen, complexe projecten begeleiden en creatieve ideeën uitwerken.

Het meest trots ben ik op hoe we tijdens de coronaperiode inspeelden op de behoefte van onze klanten. De evenementenbranche werd hard getroffen door de maatregelen, maar onze koers bleef stabiel. Wij focusten ons op wat wél kon en zorgden ervoor dat het evenement altijd doorging. Dat gaf onze klanten vertrouwen. 

Ik besteed veel tijd aan marketing en communicatie. Het heeft mijn persoonlijke interesse en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. We verzinnen constant iets nieuws voor onszelf en voor onze klanten. Bijvoorbeeld eventlogo’s, naambadges, flyers en content voor social media.

Mijn beste ideeën ontstaan ‘s ochtends, tijdens mijn ochtendritueel met een kopje Engelse Tetley thee met melk. Dan werk ik met gemak plannen uit en mail ik mezelf actiepunten. Ik kan me geen fijner begin van de dag wensen.”  

Fun fact: ik heb alle boeken van Stephen King in mijn kast staan. Het zijn er meer dan 80.

Samenwerken? Leuk.
info@vkoz.nl

Zijn we al connecties op LinkedIn?
Marjolein van Rosmalen | LinkedIn

Scroll naar boven