Isa Poon

Even voorstellen: Isa Poon – Creative marketeer

Vrijheid om alles te maken

“Sinds 2020 werk ik voor VKOZ. Eerst als stagiair en nu als Creative marketeer. Ik bedenk en maak content. Je kunt mijn werk zien op de social mediakanalen van VKOZ events & communicatie. Maar ik maak ook content voor onze klanten, zo ontwierp ik laatst een banner en plattegrond voor een evenement bij De Kuip.

Ik heb altijd al interesse gehad in de evenementenbranche. Bij VKOZ leer ik waar je rekening mee moet houden als je een zakelijk evenement organiseert. Ik vind het leuk om te zien dat mensen op de dag zelf genieten.

Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijks leven. Vanwege mijn grafische achtergrond, let ik vaak op reclames en mooie verpakkingen. Social media is voor mij een bron van inspiratie, want haast alles wat ik maak is digitaal.

Als ik zelf zou mogen kiezen, zou ik graag een product release event organiseren. Het lijkt me leuk om een campagne te bedenken voor een alledaags product, zoals melk. Dat zou ik zo in de markt willen zetten dat mensen denken: ja, dát heb ik nodig.”

Fun fact: Ik bak graag jamkoekjes. Dat zijn kleine boterkoekjes met jamvulling.

Samenwerken? Leuk.
info@vkoz.nl

Zijn we al connecties op LinkedIn?
Isa poon | LinkedIn

Scroll naar boven