RIEC reflect en connect

RIEC Reflect & Connect
RIEC Rotterdam

Rotterdamse locatie als cadeau voor de deelnemers

Het Regionale Informatie- en Expertise Centrum Rotterdam, afgekort het RIEC, richt zich op de bestrijding van ondermijnende criminaliteit. Ze verbinden informatie, expertise en krachten van de verschillende overheidsinstanties. Voor het terugblikken naar succesvolle samenwerkingen, het vieren van successen, inspiratie opdoen en elkaar ontmoeten en netwerken, is een intern evenement georganiseerd op het ss Rotterdam. Deze mooie locatie was tevens een cadeautje voor de deelnemers!

live event

Intern event

locatie

Rotterdam

deelnemers

55

totaalaanpak

Totaalaanpak

1

Wol

100

Interactiviteit op het water

Gedurende de dag konden de deelnemers verschillende activiteiten bijwonen. Zo waren er rondetafelgesprekken met de diverse pijlers en RIEC medewerkers onder leiding van Mascha Bakker. Iedereen kon hier zijn mening delen en een goed gesprek voeren. Karim Benammar was aanwezig als interactieve keynote spreker. Het onderwerp dat hij behandelde was 'Transformatief denken'. We hadden tevens een verbindende en energieke activiteit, namelijk de netwolact. Deelnemers gooiden bolletjes wol naar elkaar, waardoor een mooie, grote verbinding ontstond.

We hebben goed gebruik gemaakt van de locatie: er was een interessante rondvaart van KRVE door de haven. Verhalen over de haven werden hier gedeeld en iedereen kwam informatie te weten over de grootste haven van Europa.

Als afsluiting van het interne evenement hadden we een gezellige borrel waarbij de komische Rotterdamse muziekgroep 'Naar de Haaien' op bezoek waren. Zij zongen gezellige Nederlandse liedjes en maakten de dag helemaal compleet.

Netwerken op het deck van het ss Rotterdam

Wij hebben gezorgd voor een geslaagd evenement door onder andere de soepele, online registratie met Invitado. Hiermee werden de badges geprint voor de deelnemers. Veel mensen van het RIEC hadden elkaar nog niet persoonlijk ontmoet en door andere deelnemers werd er heel veel bijgepraat. Er zijn nieuwe ideeën opgedaan en nieuwe samenwerkingen aangegaan.

Op de locatie was alles goed verzorgd waardoor er een goede sfeer hing. 's Middags konden we naar buiten en later gingen we het deck op! Vanaf hier hadden we een mooi uitzicht op de skyline van Rotterdam. Om de deelnemers niet met lege handen naar huis te gaan, kregen zij een koekblikje met lekkere inhoud van het Rotterdamse Warenhuis, ingepakt in de kleuren van het RIEC met een bedankt kaartje.

Bekijk hier de behind the scenes video van het evenement

"De dag was erg goed georganiseerd, en is wat mij betreft voor herhaling vatbaar!"
Deelnemer RIEC Reflect & Connect

Zoom in op:
Invitado: registratie- en online event-specialist. Van online registratie tot het scannen van tickets en printen van badges op locatie. Neem een kijkje op de website van Invitado en lees wat ze allemaal doen.

Wist je dat...
Je de vrolijke heren van Naar de Haaien kunt boeken voor Nederlandse liedjes van eigen makelij? Ze zijn overal inzetbaar en passen goed bij een locatie als ss Rotterdam!

Meer weten?
Bekijk de website van het RIEC om te lezen welke functies er zijn, wat ze doen en wie hun partners zijn.

De afgelopen jaren organiseerden we live online en hybride events in Rotterdam, Nederland en het buitenland.
Meer weten? Laat je inspireren:

RIEC Rotterdam

HYBRIDE CONFERENTIE

Leerwerkakkoord

CONFERENTIE
Scroll naar boven