Bericht openen
MKB Ledenfestival in Sparta Stadion

MKB Ledenfestival

MKB Ledenfestival
MKB Rotterdam Rijnmond

Een vernieuwend concept voor het netwerkevent

MKB Rotterdam Rijnmond is een stichting die zorgt dat het ondernemersklimaat in regio Rijnmond zo optimaal mogelijk is. Met meer dan 800 leden en partners wordt dit mogelijk gemaakt. Het hele jaar door vinden netwerkevents plaats met vaak dezelfde bedrijven en mensen. Om hier verandering in te brengen is in 2018 het MKB Ledenfestival ontwikkeld en geproduceerd door VKOZ. Als locatie hadden wij gekozen voor het Sparta Stadion. We hadden het hele gebouw tot onze beschikking waarbij beneden de registratie was, een verdieping hoger de ontvangstruimte met uitzicht op het voetbalveld en de hele bovenste etage voor de workshops.

live event

Netwerk-event

locatie

Rotterdam

deelnemers

200

conceptontwikkeling VKOZ

Concept

productie VKOZ

Productie

sparta stadion

1

Programma waar de deelnemers energie van krijgen

Met een afwisselend programma konden de leden netwerken, inspiratie delen en kennis opdoen. Er konden workshops gevolgd worden met actuele onderwerpen als personeel, financiën, groei, aanbesteding en automatisering. Deze werden gegeven door leden of partners van MKB in verschillende rondes. Deelnemers konden hiernaast zakelijk speeddaten met Jack Kriek, deelnemen aan een pubquiz met Michel van Keulen en een eigen pannenkoek laten printen van Sander van Mook! Zo konden de deelnemers zelf hun eigen programma samenstellen. VKOZ heeft daarnaast het ‘MKB Netwerker van het Jaar Award!’ traject ontwikkeld waarbij de award op het event wordt uitgereikt.

Groot succes!

Het event werd afgesloten met een netwerkborrel waarbij het nieuwe MKB-magazine werd gelanceerd. Het nieuwe netwerkevent was een groot succes door de hoge opkomst en energie die aanwezig was. Daarnaast was het uitnodigend dat mensen met elkaar in contact kwamen, waarmee we het doel van het event ‘meer slapende leden aantrekken’ behaald hebben. Daarom wordt het event nu jaarlijks georganiseerd.

Bekijk de aftermovie, inclusief interviews, gemaakt door Razende Reporter Eric van der Velden van De Film Makelaar

"Samen sterker ondernemen."
MKB Rotterdam Rijnmond

Zoom in op:
Sparta Rotterdam als eventlocatietip. Het stadion heeft 12 ruimtes waar events georganiseerd kunnen worden!

Wist je dat...
Je je eigen pannenkoek kunt laten printen? Je kunt het zo gek niet bedenken, het wordt voor je geprint op een pannenkoek!

Meer weten?
Lees ons blog met 9 tips over het organiseren van een geslaagd netwerkevenement. 

De afgelopen jaren organiseerden we live online en hybride events in Rotterdam, Nederland en het buitenland.
Meer weten? Laat je inspireren:

FinTech Event

CONFERENTIE

Serious Game ‘Wie Helpt?’

NATIONALE PUBLICITEIT
Scroll naar boven