evenement organiseren met evenementenbureau VKOZ

Wanneer begin je met de organisatie van je eerste fysieke event?

We zijn allemaal uitgezoomd en kunnen niet wachten tot we weer fysiek bij elkaar kunnen komen! Maar het neerzetten van een geslaagd evenement vergt veel tijd en de organisatie begint meestal 6 tot 12 maanden voor de geplande datum. Ook al weten we nog niet wat en wanneer we kunnen, het is wel belangrijk om nu al te beginnen met plannen. Hieronder een aantal redenen.

De neuzen weer dezelfde kant op
Het is belangrijk om, als we weer kunnen, zo snel mogelijk met jouw collega’s bij elkaar te komen om er weer een hecht team van te maken. Het is niet te onderschatten hoe snel je uit elkaar groeit ondanks allerlei teams of zoom sessies. En wat te denken van dat moment, dat jouw bedrijf als één der eersten de mensen weer bij elkaar brengt…Dat event geeft de teambuilding, de gezamenlijke missie en zelfs je eigen PR een enorme boost.

Wees de overvolle branche agenda voor
Het klinkt zo gek, maar een aantal locaties in Nederland kan jouw aanvraag al niet meer aan voor de laatste vier maanden van 2021. Vol. Ok, het zijn dan veelal opties, maar als het dus door kan en mag, dan wordt last minute plannen wel heel lastig, zo niet onmogelijk. Dus ga in overleg met locaties en toeleveranciers en plan, maak goede afspraken, maar ga er voor.

Wees de overvolle agenda van je gast voor
Er is nog een agenda die straks enorm onder druk komt te staan: die van je gasten. Dus laten ze tijdig jouw datum blokken. En om die geblokte datum hard te krijgen, doe je er goed aan je voortraject slim, krachtig en tijdig in te richten. Bind de bezoeker als nooit te voren aan jou event.

‘Een event kun je een dag van te voren afzeggen, maar nooit een dag van te voren plannen’

Het VKOZ team met event experts staat voor je klaar!
Wij hebben ons het afgelopen jaar gespecialiseerd in 1,5 meter, hybride en online events, zodat jij dat niet hoeft te doen! Profiteer van onze kennis en expertise om jouw event soepel, goed en veilig te organiseren. Wij werken graag met je samen voor het samenstellen van de beste oplossing, afgestemd op jullie wensen en budget.  Meer weten? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Wil je een event met meerwaarde?
Bron: eventbranche

Scroll naar boven