AVG voor evenementenbureaus
Nieuwe wet persoonsgegevens: dit moet je weten voor jouw event
19 april 2018
live communicatie en eventmarketing
Inspireer mensen voor, tijdens en na je event met een sterk communicatieplan
17 mei 2018
VKOZ events en communicatie in Rotterdam

Waar staat VKOZ eigenlijk voor?

Voor een evenement en team op maat
VKOZ is een allround evenementen- en communicatiebureau wat gelooft in co-creatie; het samen werken aan een doel. Elk evenement is uniek en verlangt daarom naar een oplossing op maat om de doelen te bereiken. Of dit nu is om een nieuw product te lanceren, kennis te delen of medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar. Met een brede kennis van de evenementenbranche en betrouwbare freelancers en partners stellen wij voor ieder event het beste team op maat samen. En maken wij van jouw event een onvergetelijk moment!
Van idee naar event
VKOZ streeft naar het succes van jouw evenement. Daarom wordt er onder andere meegedacht met de strategische doelen van je bedrijf en veel aandacht besteed aan communicatie. De reden hiervoor is zoals Marjolein altijd zegt: “Alles wat de klant wilt kunnen we organiseren, maar de mensen moeten het wel weten”. VKOZ heeft het proces van idee naar event dan ook opgedeeld in vier fases: conceptontwikkeling, projectmanagement, communicatie en productie. Je kan kiezen voor een totaal aanpak, of alleen wat voor jou van toepassing is.
Lees ook: Evenementen van VKOZ verrassen, verbinden en inspireren.
Hoe het allemaal begon
Marjolein van Rosmalen startte in 2010 met VKOZ na een carrière van 15 jaar in de zakenreis- en evenementenbranche. Ze werkte voor internationale bedrijven zoals ATP en Carlson Wagonlit Travel, met klanten in allerlei branches in het MKB, overheid en multinationals, waar ze zich specialiseerde in project- en interim management. Maar ook groeide het geloof in persoonlijke aandacht, het meedenken met de klanten en het samen uitwerken van een plan om (strategische) doelen te bereiken. Dat geloof in combinatie met haar kwaliteiten zoals het aansturen van teams, aanbrengen van structuur, overzicht houden en oog voor detail kwamen samen onder de naam VKOZ; Vrouwelijke Kijk Op Zaken.
Onze passie en kennis, wij delen het graag
Naast het uitwerken van een grote diversiteit aan evenementen deelt het team van VKOZ graag hun passie, kennis en ervaringen op het gebied van evenementen, de stad Rotterdam en de zakelijke markt. Daarom zijn de website en social media pagina’s bedoeld om inspiratie te delen: artikelen met tips en tricks, aandacht voor nieuwe initiatieven en ontwikkelingen en een platform voor eventprofessionals. Maar ook offline is VKOZ constant in ontwikkeling met een inspirerend kantoor in het monumentale Heinekengebouw, waar het team van freelancers, ondernemende professionals, maar ook stagiaires met elkaar samenwerkt en elkaars talenten benut. Iedereen waar wij graag mee werken staat voor: vakmanschap, samenwerken, vernieuwen, aanpakken, ontzorgen en resultaat. Op deze manier blijft VKOZ haar klanten en bezoekers verrassen met vernieuwende concepten en ideeën.
Lees ook: Hoe maakt VKOZ van jouw event een onvergetelijk moment?
“Samen komen is een begin; samen blijven is vooruitgang; samen werken is succes. – Henry Ford”
VKOZ kijkt er naar uit om samen met jou te werken aan het succes van jouw evenement.
Kom langs bij ons in het Heinekengebouw en maak kennis met VKOZ.

Bel of mail ons!

Comments are closed.