Evenementenlocaties in Rotterdam
Unieke en inspirerende evenementenlocaties in Rotterdam
13 maart 2018
AVG voor evenementenbureaus
Nieuwe wet persoonsgegevens: dit moet je weten voor jouw event
19 april 2018
VKOZ viert de lente

VKOZ viert de lente!

Evenementenlocaties in RotterdamDe dagen worden langer en Rotterdam ontdooit: het is weer lente! Tevens de start van een nieuw seizoen van buitenactiviteiten en evenementen. Rotterdam is een echte festivalstad en werd al meerdere keren uitgeroepen tot IFEA World Festival & Event City.
Eventplanners beginnen vaak in deze periode met hun voorbereidingen voor de congressen, beurzen en andere zakelijke evenementen in het najaar. Vooral met het vastleggen van een inspirerende locatie kan je niet te vroeg zijn. Kun je wel wat extra hulp gebruiken of wil je onder het genot van een kop koffie een keer sparren? Bel of mail ons!
Van idee naar event
Ook bij VKOZ zijn we volop bezig met verschillende projecten en evenementen. Natuurlijk voor onze klanten, maar we ontwikkelen ook zelf nieuwe initiatieven. Zoals een wonderlijk Rotterdams winterevent in samenwerking met Marijke de Ruyter van City Cowboys. In de volgende nieuwsbrief vertellen wij hier meer over.
VKOZ onderzoekNieuw onderzoek in Rotterdam
Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en hun bezoekers te blijven verrassen, verbinden en inspireren volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen in de evenementenbranche. Maar het is ook belangrijk om te weten wat de (veranderende) wensen en behoeften zijn van bedrijven die investeren in live communicatie en eventmarketing. Dit doen wij door goed te luisteren naar onze klanten, maar ook door zelf onderzoek te doen.
Amy Pieterse en Mitchell Posthumus zijn gestart met een nieuw onderzoek naar de zakelijke evenementenmarkt in Rotterdam. Zij zijn hiervoor op zoek naar communicatiemanagers, marketeers, PA’s, eventmanagers en ander organisatietijgers die evenementen organiseren voor Rotterdamse bedrijven. In diverse branches zoals ICT, services, retail & FMCG, transport & logistiek en industrie.
Lees hier meer over het onderzoek.
Wil je een event met meerwaarde?Inspiratie in je inbox?
Vier keer per jaar sturen wij de VKOZ nieuwsbrief met de meest gelezen artikelen op het gebied van evenementen, communicatie en de stad Rotterdam. Aanmelden kan onderaan de website.
Wil je dagelijks op de hoogte blijven? Volg ons dan op Twitter en Facebook.
Lees hier de lente nieuwsbrief:

VKOZ nieuwsbrief

Comments are closed.