VKOZ events en communicatie in Rotterdam
Waar staat VKOZ eigenlijk voor?
16 december 2017
publiek evenement
De behoeften van bezoekers aan events in kaart gebracht
21 december 2017
VKOZ Coolsingel 120 Rotterdam

Evenementenbureau VKOZ opent kantoor op de Coolsingel

PERSBERICHT – Sherill Samson – 20 december 2017

Rotterdam bruist, leeft en is constant in beweging. De perfecte plek voor het VKOZ van Marjolein van Rosmalen. Met een indrukwekkende staat van dienst in het organiseren van grote en kleine evenementen, is nu het juiste moment om haar eigen kantoor te openen op de Coolsingel.
Kantoor VKOZ RotterdamEn niet zomaar een bedrijfsruimte. “We hebben bijna 100m² tot onze beschikking, er is goede parkeergelegenheid en metrostation Beurs is voor de deur! Ik wilde altijd een toplocatie voor mijn eerste kantoor en dat is nu gelukt,” vertelt Van Rosmalen. Hier kan zij haar klanten ontvangen en kennis laten maken met haar hands-on werkwijze. “We werken met kleine teams bestaande uit freelancers. Zo kunnen we de juiste mensen voor de klus inschakelen, echt maatwerk. Het is mogelijk dat wij de volledige organisatie uit handen nemen, of we werken samen met het personeel van een bedrijf, om zo aan te vullen waar behoefte aan is. Op die manier krijg je een goede co-creatie en kunnen we de opdrachtgever ontzorgen.”
Onder meer de Marathon Rotterdam, de culturele manifestatie Rotterdam viert de stad! en Council of International Schools hebben naar volle tevredenheid samengewerkt met VKOZ. Het evenementenbureau begeleidt het volledige proces. “We denken mee zodra er een idee is voor een evenement, vervolgens is het tijd voor actie en maken we een goed plan van aanpak, volledig op maat gemaakt, altijd transparant en we staan open voor alle aanpassingen die eventueel moeten worden gemaakt.” Marjolein van Rosmalen en haar team zijn uitstekend op hun plek in Rotterdam. “De mentaliteit van deze stad past perfect bij ons; niet lullen maar poetsen, dat is precies wat wij doen.”
VKOZ brainstormsessieACTIE
Om te vieren dat VKOZ een prachtige locatie heeft, biedt het bedrijf een gratis brainstormsessie aan. Kom met je idee, leg het voor, en de ervaren eventprofessionals van VKOZ denken met je mee. Het is niet verplicht om het uiteindelijke plan ook daadwerkelijk uit te laten voeren door VKOZ. De actie loopt tot en met maart 2018. Kijk hier voor meer informatie.
Nieuwe adresgegevens VKOZ events & communicatie
Coolsingel 120
3011 AG Rotterdam
010-2107961
info@vkoz.nl
Persbericht geplaatst:
•  
website en nieuwsbrief van EventBranche 

Comments are closed.