congres organiseren
Hoe run je een multidisciplinair congres?
15 augustus 2018
evenementenlocatie Van Nelle Rotterdam
Checklist voor evenementenlocaties
29 oktober 2018
Historische Heinekengebouw in Rotterdam

VKOZ is verhuisd naar het schitterende Heinekengebouw

Wij zijn heel enthousiast om te vertellen dat we nu gevestigd zijn in een bruisend en upcoming stuk Rotterdam: Het Oude Noorden. Op de grens van Crooswijk en rondom het Noordplein is er van alles te zien en te doen: leuke designshops, galerieën, hippe restaurants en evenementen. In deze inspirerende omgeving heeft VKOZ sinds 1 september een kantoor in het prachtige rijksmonument aan de Rotte. In het voormalige kantoorgebouw van Heineken bevinden zich veel creatieve bedrijven zoals grafische vormgevers, communicatie- en architectenbureaus. De perfecte plek voor VKOZ.
Kantoorgebouw RotterdamVoor elk event een team op maat
Vanuit het nieuwe kantoor organiseren wij samen met een team van freelancers en partners diverse evenementen en vertalen ideeën naar verrassende totaalconcepten. Elk evenement is uniek en verlangt naar een oplossing op maat om de doelen te bereiken. Of dit nu is om een nieuw product te lanceren, kennis te delen of medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar. Wij gaan voor de allerbeste bezoekerservaring, zodat jij zonder zorgen je doelstelling behaalt. En maken van jouw event een onvergetelijk moment!
Onze passie en kennis, wij delen het graag
Daarnaast delen wij graag onze passie, kennis en ervaringen op het gebied van evenementen, live communicatie en de stad Rotterdam. Op onze website en social media zijn veel inspiratie, artikelen, tips en tricks te vinden.
Heinekengebouw in CrooswijkHet Heinekengebouw
Het rijksmonument is gebouwd in 1932 naar ontwerp van architect Kromhout en ademt zowel buiten als binnen een en al geschiedenis. Sinds 1999 is het monument in bezit van Stadsherstel Historisch Rotterdam, die het grondig heeft gerestaureerd en nu verhuurt als bedrijfsverzamelgebouw.
Wij zijn trots om je hier te kunnen uitnodigen!
Neem eens een kijkje op onze website en social media of kom gezellig  langs voor een kof koffie en/of een gratis brainstormsessie! Klik hier voor meer informatie.
Crooswijksesingel 50 RotterdamHet adres van ons nieuwe kantoor is:
Crooswijksesingel 50-A
3034 CJ Rotterdam
010-2107961
info@vkoz.nl

 

 

Bekijk de video:

Bron: Démyelle Spruijt

Comments are closed.