Rotterdam als congresstad
Inspirerende evenementenlocaties in Rotterdam (deel 2)
19 maart 2019
samenwerking leveranciers event
Hoe zorg je dat alle leveranciers op jouw event een stap extra zetten?
9 april 2019

Vind jouw volgende eventlocatie via MeetingReview!

MeetingReview is de meest complete zoekmachine voor meetinglocaties en -diensten. Je leest gebruikerservaringen die steeds bepalender worden bij het online oriënteren naar locaties en diensten in de vergader- en evenementenbranche. MeetingReview heeft tot doel gesteld om het beste onafhankelijke platform te zijn waar de ervaringen over locaties en diensten door hun gebruikers worden gedeeld.
MeetingReviewReviews staan centraal
De website ging medio september 2013 live met meetinglocaties. In juni 2014 zijn daar meetingdiensten aan toegevoegd. In totaal worden nu 8.877 bedrijven vermeld. Het reviewen staat centraal. Wat vind je van een locatie en wat vind jij van de geleverde dienst? Reviews zijn de afgelopen jaren enorm belangrijk geworden bij het nemen van (investerings)beslissingen door consumenten en zakelijke gebruikers van producten en diensten.
Geef hier jouw review over de dienstverlening van VKOZ events & communicatie.
Zoekmachine voor locaties en diensten
Locaties en diensten kunnen op de website hun eigen pagina beheren. De presentatie kan met goede teksten, mooie foto’s en pakkende video. MeetingReview is daarmee, naast een reviewsite, ook een belangrijke zoekmachine voor locaties en diensten. Om de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid te waarborgen zijn er geen betaalde diensten die de volgorde beïnvloeden.
Lees hier meer over inspirerende evenementenlocaties in Rotterdam.
Nationale Meeting AwardNationale Meeting Award
MeetingReview is samen met Meeting Magazine, CLC-VECTA en Vergaderhamers de initiatiefnemer van de Nationale Meeting Award (NMA). Het is dé onafhankelijke award voor de beste meeting- en evenementenlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.
NMA 2019
Voor de editie in 2019 konden locaties zichzelf nomineren door minimaal 10 reviews via MeetingReview te verzamelen en een uitgebreide online survey in te vullen. Vervolgens werden de 10 beste locaties per categorie geïnterviewd door de vakjury. De 3 finalisten per categorie werden ten slotte vereerd met een bezoek van de vakjury. De locaties met de hoogte scores hebben de Nationale Meeting Award gewonnen.
Lees hier wie de 2019 winnaars zijn.
Wil je een event met meerwaarde?VKOZ in de jury voor 2020
Marjolein van Rosmalen, oprichter van VKOZ, is gevraagd om deel te nemen aan de jury voor 2020. De uitreiking van de NMA is gepland voor 9 maart 2020. Naast een uitreiking en gezellige netwerkreceptie begint het evenement met diverse kennissessies.

 

 

Bron: MeetingReview & Nationale Meeting Award
Foto: Van Nelle Fabriek

Comments are closed.