tips hybride evenement
Handig: 15 tips voor een succesvol hybride event
14 september 2021
website van VKOZ in Rotterdam
Binnenkort: nieuwe website van VKOZ!
11 november 2021
VKOZ vacature in Rotterdam

VACATURE: creatieve content creator (stage)

Vind jij het heerlijk om teksten te schrijven en verhalen te vertellen? Kruip je graag in de huid van verschillende doelgroepen en weet je lezers te overtuigen? En ben je op zoek naar een leerzame en afwisselende stage? VKOZ events & communicatie biedt een uitdagende stageplaats aan in Rotterdam.
Wie zijn wij?
VKOZ is een Rotterdams evenementen- en communicatiebureau, gehuisvest in het monumentale Heinekengebouw. Wij creëren, organiseren en produceren zakelijke evenementen voor verschillende profit- en non-profitorganisaties. Tevens delen wij dagelijks kennis en inspiratie via verschillende kanalen over de evenementenbranche en de stad Rotterdam.
Wat ga je doen?
Als stagiair maak je deel uit van een klein en hecht team en werk je samen aan verschillende projecten. Je bent oa. verantwoordelijk voor het vullen van de nieuwe website met inspirerende blogs en aantrekkelijke cases voor zowel de Nederlandstalige als Engelstalige doelgroep. Je werkt samen met de online marketeer voor het creëren van creatieve content voor oa. social media, nieuwsbrieven en magazines. Je neemt deel aan onze brainstormsessies en gaat meedenken over verschillende marketingcampagnes voor VKOZ, maar ook eventconcepten voor onze klanten.
Wie ben jij?
– een HBO/WO student journalistiek, reclame/media of vergelijkbare studie
– in bezit van uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal
– affiniteit met schrijven van blogs en webteksten
– enthousiaste aanpakker die zelfstandig, creatief en commercieel is
Wat bieden wij?
– een leerzame stageplaats voor 36 uur per week voor een periode van ca. 5 maanden
– gevarieerde schrijf- en conceptuele werkzaamheden
– ruimte voor eigen initiatief, interesses en opdrachten
– persoonlijke begeleiding in een inspirerende werkomgeving in het centrum van Rotterdam
– bezoeken van events en een passende stagevergoeding
Ben jij enthousiast en zoek je nog een stage waarin je écht stappen maakt en jij de ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Stuur dan een mail met jouw motivatie, leerdoelen en CV naar info@vkoz.nl t.a.v. Marjolein van Rosmalen.

 

Comments are closed.