picture Rotterdam by Jeff Appeldoorn
Over Erasmus Tours: ontdek de stad Rotterdam
1 juli 2017
Projectmanagement voor evenementen
Projectmanagement voor evenementen
28 juli 2017
PS eventcrew

Over PS eventcrew: voor een succesvolle productie van je event

CHIO Rotterdam

CHIO Rotterdam

PS eventcrew is gespecialiseerd in de levering van mensen voor de op- en afbouw van events. Ook verzorgt de crew stands op beurzen, inrichting van exposities en de aankleding van themafeesten. In de winter worden sfeerverlichting, kerstdecors en oud & nieuw feesten gebouwd.
Voor zowel de grote lijnen als de fijne details kan je een beroep doen op PS eventcrew. Zij weten uit ervaring dat er tijdens het evenement veel dingen tegelijk moeten worden gedaan op verschillende plekken. Dan is het fijn om te weten dat de uitvoering goed gebeurt en zoals de producent het wil. Daarom neemt PS eventcrew die zorg graag uit handen door capabele mensen te leveren. Zij hebben jarenlange ervaring in deze branche en doen het met veel plezier.
Ladiesrun Rotterdam

Ladiesrun Rotterdam

De crew
Alle mannen en vrouwen die PS eventcrew levert zijn betrouwbaar, stoer en standvastig. De ploeg vormt op locatie een hecht team met verschillende kwaliteiten. De één blinkt uit in leiderschap, de ander is ingetogen en volgend, een derde is creatief en fijnzinnig. Eén eigenschap bezitten ze allemaal: ze steken de handen graag uit de mouwen! De opdrachtgever kan vooraf aangeven welke vaardigheden nodig zijn om de klus efficiënt te klaren, zoals bv. heftruckchauffeurs, klimmers, hoogwerkerbestuurders en all-rounders.
Bekijk hier de evenementen en festivals die de afgelopen jaren zijn op- en afgebouwd door PS eventcrew.

 

Comments are closed.