Rotterdam Make It Happen
Rotterdam. Make It Happen.
24 juni 2017
EventBranche
EventBranche: het landelijke platform voor de evenementenbranche
27 juni 2017
De Film Makelaar in Rotterdam

Over De Film Makelaar: wij geloven in de kracht van film

De Film Makelaar in Rotterdam is ontstaan door een enorme passie voor films. DFM is de schakel tussen jouw filmwens en professionele filmmakers. Door de juiste mensen bij elkaar te brengen is er in elke filmbehoefte een passende oplossing mogelijk. DFM maakt commercials, bedrijfsfilms, animaties, aftermovies en meer.
Samenwerking en creativiteit
De Film Makelaar is een collectief waar samen gewerkt wordt aan het succes van ondernemers. DFM gelooft in de kracht van film, omdat film het enige medium is waarbij er informatie overdracht gecombineerd wordt met emotie. Toch vereist dit naast deskundigheid een bepaald inzicht die ervoor zorgt dat er meer beleving ontstaat rondom je bedrijf en bij je klanten. Een film maken is voor DFM geen uitdaging, maar een film maken die echt voor je bedrijf werkt… dat is de ware kunst van hun vak.
Over De Film Makelaar
Uit liefde voor film is in 2015 DFM opgericht door Eric van der Velden. Begonnen met voornamelijk kleinschalige producties, werkt DFM inmiddels samen met grote partijen. Bij DFM staat samenwerking en creativiteit centraal. Elk project wordt behandeld met een out-of-the-box mentaliteit en wordt aan de hand van een open en transparant systeem uitgevoerd. Aan de hand van dit systeem zal DFM blijven innoveren. Sinds 2017 hebben VKOZ en DFM een prettige en succesvolle samenwerking.
Een aftermovie van jouw event
Een aftermovie is een krachtig communicatiemiddel. Om bijvoorbeeld jouw event te promoten, herbeleven, bekendheid te vergroten, sponsoren informeren, doelgroep triggeren etc. Aan de hand van een samenvattende film creëert DFM een bondig en motiverend naslagwerk. VKOZ heeft voor MKB Rotterdam Rijnmond het Ledenfestival ontwikkeld en geproduceerd en DFM heeft hiervan een mooie aftermovie gemaakt (zie video hier onder).
De Film Makelaar

 

Comments are closed.