Historische Heinekengebouw in Rotterdam
VKOZ is verhuisd naar het schitterende Heinekengebouw
19 september 2018
beurs zakelijk evenement
Wat voor soorten zakelijke evenementen zijn er?
3 oktober 2018
Onderzoeksrapport VKOZ in Rotterdam

Onderzoek: live communicatie en eventmarketing in Rotterdam

Een inzicht in de zakelijke evenementen en in het bijzonder in Rotterdam: wat zijn de wensen en behoeften, de meest invloedbare trends en hoe kan dat van toegevoegde waarden zijn op jouw event?
Veranderende tijden…
Tegenwoordig zijn we altijd en overal online, wat ervoor zorgt dat we continu met elkaar in contact staan, ervaringen en kennis delen, maar wat ook bijdraagt aan een snelle ontwikkeling van trends. De afgelopen jaren zien we dat door de digitalisering de behoefte aan live communicatie, events en congressen steeds meer toeneemt. Samen met een stijging in de marketing budgetten investeren bedrijven steeds meer in evenementen. In alle sectoren groeien de marketing budgetten en het aantal evenementen en live communicatie stijgt.
Verrassen, verbinden en inspireren…
Een zakelijk evenement of live communicatie kan creativiteit en ondernemerschap samen brengen. Een evenement is namelijk interactief, gericht, aandachtgevend en een krachtig communicatiemiddel wat bijdraagt aan strategische doelen. Vooral in een stad zoals Rotterdam, welke meerdere keren is uitgeroepen tot IFEA World Festival & Event City. Een stad die beschikt over unieke en inspirerende locaties, een grote diversiteit aan ondernemingen en veel energie, creativiteit en innovatieve ideeën voor de toekomst. Een stad waar de “Make it Happen” mentaliteit voelbaar is.
Het belang van up-to-date blijven…
In deze snel ontwikkelende wereld, waar de nieuwste ontwikkelingen elkaar in een snel tempo opvolgen is het belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er zich afspeelt in jouw branche. Dit is ook de reden dat VKOZ in samenwerking met Amy Pieterse en Mitchell Posthumus dit onderzoek heeft opgezet. Door dit onderzoek krijgt VKOZ maar ook jij een beter inzicht in de evenementen markt en specifiek in Rotterdam.
Ben je benieuwd? Vraag dan het onderzoeksrapport aan via info@vkoz.nl.
Bekijk hier de video:
Bron: Amy Pieterse & video Demyelle Spruijt

 

Comments are closed.