AVG voor evenementenbureaus
Nieuwe wet persoonsgegevens: dit moet je weten voor jouw event
19 april 2018
VKOZ events en communicatie in Rotterdam
Waar staat VKOZ eigenlijk voor?
16 mei 2018
MKB Rotterdam

MKB Rotterdam Rijnmond: Geen woorden maar Zaken!

MKB Rotterdam Rijnmond zet zich actief in voor een beter ondernemersklimaat in de Rotterdamse regio. Zij werken aan een regio waar je als ondernemer goede zaken kunt doen. Daarom behartigen zij hun belangen, concreet en oplossingsgericht. Zoals het ondernemers betaamt.
MKB Rotterdam Rijnmond doet er alles aan om ondernemen makkelijker te maken. Denk aan minder regelgeving, snelle vergunningverlening, eerlijke kansen bij aanbesteding, goede bereikbaarheid, enz. MKB-Nederland – Rotterdam Rijnmond oefent invloed uit op de landelijke, regionale en lokale overheid. Zij organiseren jaarlijks tientallen netwerkbijeenkomsten en workshops; laagdrempelig en met een hoge “gun- én funfactor”. MKB Rotterdam Rijnmond staat voor samenwerken, verbinden en versterken. Waarden waarin wij ook geloven en daarom is VKOZ lid van MKB Rotterdam Rijnmond.
Zakelijke evenementen in Rotterdam
VKOZ heeft onderzoek gedaan naar de zakelijke evenementenmarkt in Rotterdam. De afgelopen jaren zien we dat door de digitalisering de behoefte aan live communicatie steeds meer toeneemt. Samen met een stijging in de marketing budgetten investeren bedrijven steeds meer in evenementen. Maar wat zijn de (veranderende) wensen en behoeften van de Rotterdamse bedrijven die investeren in live communicatie en eventmarketing? Onderstaande leden van MKB Rotterdam hebben deelgenomen aan het onderzoek.

De Film Makelaar
De Film Makelaar (DFM) in Rotterdam is ontstaan door een enorme passie voor films. DFM is de schakel tussen jouw filmwens en professionele filmmakers. Door de juiste mensen bij elkaar te brengen is er in elke filmbehoefte een passende oplossing mogelijk. DFM maakt commercials, bedrijfsfilms, animaties, aftermovies en meer. De Film Makelaar: wij geloven in de kracht van film.
DatamatchDataMatch
In een wereld waarin het oriëntatie en koopproces van consumenten snel veranderd en er offline en online nieuwe marktplaatsen ontstaan is het een steeds grotere uitdaging persoonlijke relaties met klanten te onderhouden. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van loyaliteitsprogramma’s, big data, IT en communicatie begrijpt DataMatch de veranderende wereld als geen ander en bieden zij zowel technische als commerciële oplossingen.

CBO security

CBO Security
CBO Security is een full service intermediair in de beveiligingsbranche. CBO werkt met meer dan 80 partners door heel Nederland waardoor zij in alle vormen van beveiliging en bewaking kunnen voorzien, passend bij jouw omgeving en wensen. Het voordeel van CBO is dat zij het enige aanspreekpunt zijn voor alles random beveiliging, waardoor alle beveiligingszaken centraal geregeld zijn.
VAROVARO Energy
VARO koopt, raffineert, slaat op, blendt, transporteert en verkoopt energie. Zij voorzien lokale en internationale klanten van brandstoffen, waar en wanneer ze nodig zijn: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Door middel van innovatie en integriteit wordt er gewerkt in de gehele toeleveringsketen om olieproducten en –diensten van hoge kwaliteit te leveren. Sterke duurzame relaties zijn de kern van de bedrijfsactiviteiten.
dewoningwachterDe Woningwachter
De Woningwachter is een full service onderhoudsbedrijf met inmiddels meer dan 100.000 leden en 250 uitvoerende partners in heel Nederland. Zij regelen alle werkzaamheden in en rondom de woning of bedrijfspand; van een lamp vervangen, een deur afhangen tot aan een complete verbouwing of renovatie. Het motto is “Wonen Zonder Zorgen”, hier doen ze het voor!
silver motion picturesSilver Motion Pictures
Silver Motion Pictures is een reclamebureau in Rotterdam voor al jouw bedrijfscommunicatie, van film tot animatie, van drukwerk tot websites. Het zijn de creatievelingen van de nieuwe generatie. Zoals ze zelf zeggen: “Het jongste en meest gedreven reclamebureau in hartje Rotterdam”. Zij geven je het totaalplaatje dat jouw bedrijf nodig heeft; groot of klein.

 

Bron: MKB Rotterdam Rijnmond

Comments are closed.