VKOZ kantoor in Rotterdam
Vacature: stagiair Marketing & Communicatie events
9 april 2019
Euromast Rotterdam

Maak kans op een High Tea op de Euromast met het invullen van deze enquête!

Tegenwoordig zijn we altijd en overal online, wat ervoor zorgt dat we continu met elkaar in contact staan. De afgelopen jaren zien we dat door deze digitalisering de behoefte aan live communicatie en evenementen steeds meer toeneemt. Dat merk je ook in Rotterdam. De Uitagenda staat elke week weer vol met bekende en nieuwe activiteiten!
VKOZ blijft graag op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en doet daarom onderzoek naar de diverse doelen van events en de wensen van bezoekers. En jij kan ons daarmee helpen! Vul nu de vragenlijst in voor 3 mei en maak kans op een Hig Tea voor 2 personen op de Euromast. Wie wilt dit nu niet?
De Highest Tea van Rotterdam
Een High Tea krijgt wel een heel letterlijke betekenis wanneer je dit op de Euromast doet! De Euromast is hét icoon van Rotterdam waar je kunt eten, drinken, slapen, feesten, abseilen en natuurlijk genieten van het mooiste uitzicht van de stad. Hoog boven Rotterdam, geniet je van allerlei zoete en hartige verleidingen. Het arrangement bestaat uit onbeperkt thee en een etagère met diverse hartige sandwiches, bonbons, scones, friandises en taart. Plus uiteraard een bezoek aan de platforms en de Euroscoop!

Over Britt Vaarwater

Mijn naam is Britt Vaarwater en ik zit in mijn vierde jaar Management toerisme van Breda University of Applied Sciences (NHTV) en ik bevind mij nu in de afstudeerfase van mijn opleiding. Voor mijn scriptie doe ik onderzoek voor VKOZ, zodat zij nog beter kunnen inspelen op de behoefte van hun klanten en bezoekers van hun evenementen. De uitkomsten van mijn onderzoek worden gedeeld op de website van VKOZ, de nieuwsbrief van VKOZ en EventBranche. Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 3 minuten van je tijd kosten.
Vul hier de enquête in.
Alvast erg bedankt voor je medewerking en delen wordt gewaardeerd!

Comments are closed.