REDFACTOR tekst en online management
Over RedFactor: creatief tekstbureau
20 juni 2017
Projectmanagement voor evenementen
Projectmanagement voor evenementen
28 juli 2017

VKOZ lanceert nieuwe website

Organisaties die hun doelgroep willen bereiken via een event vinden vanaf nu inspiratie en tips op de vernieuwde website van VKOZ.
Bij het organiseren van een evenement wil je natuurlijk dat alle inspanningen de moeite (lees: het geld!) waard zijn. VKOZ helpt organisaties om in vier stappen tot de allerbeste bezoekerservaring te komen.
Voor zakelijke, culturele en sportieve events
Op de nieuwe website vertelt het Rotterdamse evenementenbureau welke stappen dat zijn. Verder presenteren zij alle onvergetelijke momenten van de afgelopen zeven jaar en delen ze tips en inspiratie voor het organiseren van een zakelijk, cultureel of sportief evenement.
Marjolein van Rosmalen, eigenaar VKOZ: “Met deze nieuwe site wil ik organisaties inspireren om van hun event een onvergetelijk moment te maken. En tegelijkertijd krijgen event- en marcomprofessionals waar ik mee samenwerk, de mogelijkheid om zich voor te stellen. Ik zie het als een startpunt voor nieuwe initiatieven.”
Organiseer je binnenkort een event? Bekijk deze evenementen voor extra inspiratie.
Lees hier meer over hoe het ontwerp van ons logo en website tot stand is gekomen, in samenwerking met de grafische studio Kreagaan in Rotterdam. Met webteksten geschreven door RedFactor.

 

Wil je een event met meerwaarde?

Comments are closed.