De Film Makelaar in Rotterdam
Over De Film Makelaar: wij geloven in de kracht van film
26 juni 2017
picture Rotterdam by Jeff Appeldoorn
Over Erasmus Tours: ontdek de stad Rotterdam
1 juli 2017
EventBranche

EventBranche is het landelijke platform voor de (zakelijke) evenementenbranche

EventBranche.nl is het platform voor de business to business eventprofessional. Noviteiten, nieuws, tips, tricks, trends, achtergronden en need to know informatie. Een mooie multimediale mix, aangevuld met live bijeenkomsten; een must voor iedere eventprofessional.
EventBranche magazine

EventBranche magazine

Kennis | Netwerk | Promotie
Op de website van EventBranche vind je oa. het laatste nieuws en vacatures uit de branche. Tevens brengen zij 4 keer per jaar het EventBranche Magazine uit. Onlangs lanceerden zij ook de website EvenementOrganiseren.nl met allerlei tips, tricks, checklisten, whitepapers en inspiratie in combinatie met al het bijhorende aanbod voor opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Met alle content en al het aanbod, is dit een plek waar opdrachtgevers alle antwoorden, tips, tools én aanbod kunnen vinden om een topevenement neer te zetten. Juist door met content antwoord te geven wordt het ‘aanbod’ op waarde geschat. Op 23 oktober 2017 wordt dit platform tot leven gewekt met een live evenement in de Van Nelle Fabriek Rotterdam.

De Gouden Giraffe

De Gouden Giraffe

De Gouden Giraffe Event Awards
De Gouden Giraffe beloont al sinds 1994 bedrijven en bureaus die hun nek uit steken, en door middel van beleving en een live moment zichzelf durven te vermarkten om een boodschap te communiceren. Anno 2017 groeit het live moment steeds verder door tot een hoofdrolspeler binnen de marketing- en communicatiemix. Steeds meer bedrijven en organisaties zien de ongekende impact van live communicatie en eventmarketing. De Gouden Giraffe Event Awards zijn er om die impact een groots podium te geven en om bedrijfsleven, overheid en organisaties duidelijk te maken dat er geen krachtiger communicatie- en marketingmiddel is dan het ‘event’. En de winnaar van de Gouden Giraffe? Die verkrijgt eeuwige roem!

Community
EventBranche heeft naast het bereik van vele duizenden EventProfessionals een community van bijna 1200 leden. De leden (zoals VKOZ) profiteren van de diversiteit in kennis, netwerk en promotie. De speciale evenementen bieden de ideale gelegenheid om kennis op te doen en te delen, te netwerken met eventprofessionals uit het hele land en om schitterende (nieuwe) evenementenlocaties te ontdekken. Zoals 4 september 2017:

Neuromarketing

Neuromarketing

Congres Neuromarketing & Events | ss Rotterdam
Sinds wetenschappers met EEG- en MRI-scanners rechtstreeks in het brein van consumenten kunnen kijken, hebben we veel geleerd. Consumer neuroscience, zoals deze wetenschap heet, leert ons op een andere wijze naar consumenten kijken. Leert ons rekening te houden met onbewuste processen die het gedrag sturen. De inzichten uit deze wetenschap hebben in korte tijd het marketing- en onderzoeksvak veranderd. En nu is het de beurt aan de eventbranche.

Wat gebeurt er onbewust wanneer men een congres, een evenement, een feest of manifestatie bijwoont? Hoe kan de belevenis worden vergroot? Hoe worden de gewenste associaties en merkbeleving opgewekt en versterkt? Zaken waarop je antwoord krijgt van neurowetenschappers en experts. Met vernieuwende inzichten, tips en trucs. En een blik in de toekomst van ‘eventing’. Het congres is een event dat je in staat stelt om het onderste uit jouw eigen events te halen. Lees hier meer.

Impressie 4 september 2017 

netwerkborrel ss Rotterdamcongres neuromarketingneurocongres ss Rotterdamnetwerkborrel ss Rotterdamnetwerkborrel EventBrancheEventBranche op ss Rotterdamss Rotterdam

Bron & foto’s: EventBranche.nl

Comments are closed.