Workshop Het Roer OmNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
Workshop Het Roer Om

workshop

Rotterdam

2011

60

communicatie en productie
workshop
Het roer om

Bos Coaching organiseerde elke laatste dinsdag van de maand de workshop 'Het roer om in je werk in 2 uur!' in Rotterdam. Deze workshop was bedoeld voor iedereen die in zijn loopbaan van koers wilde veranderen.

'Tijdens de workshop krijgen ze net dat duwtje dat ze nodig hebben om het ook echt te doen’, aldus workshopleider en ervaringsdeskundige Erik Bos, die zelf in 2005 besloot Het Roer Om te gooien. Zijn eigen ervaringen zet hij nu als loopbaan-, outplacement- en starterscoach in voor anderen om hun dromen daadwerkelijk te realiseren. ‘Tijdens de 2 uur durende workshop krijg je de tools in handen hoe je Het Roer Om kunt gooien. Je krijgt veel inspiratie, je wordt geprikkeld en krijgt concrete tips hoe het proces werkt. De workshop is positief, afwisselend en met humor.’

Good Place 2 Work
De locatie van de workshop was Good Place 2 Work: een flexwerkplek voor vrouwelijke professionals. In deze community delen ze kennis en ervaring en inspireren ze elkaar om nieuwe business te genereren en stappen te zetten.