Samen werken & vierenWat:

Doel:

Doelgroep:

Meerwaarde:
intern bedrijfsevenement

motiveren en belonen van werknemers

medewerkers (B2E)

versterken van de interne organisatie
Intern bedrijfsevenement: Samen werken & vieren
Samen werken & vieren

Een intern evenement staat bekend om zijn informele sfeer; de gasten moeten zich welkom en betrokken voelen. Een intern event en het daarbij behorende voortraject kan tevens worden gebruikt om verandering binnen je bedrijf teweeg te brengen. De impact van strategisch ingezette interne events kan enorm groot zijn. Je bedrijf kan daarmee echt een andere fase ingestuwd worden. Bijvoorbeeld na een reorganisatie; hierbij is het van belang om iedereen te voorzien van de juiste informatie en betrokken te laten blijven bij de organisatie. Een leuke en verassende manier om dit te doen is door in te spelen op de huidige festival trend.

Innovation lab
Begin het voortraject met een innovation lab, waar teams samengesteld uit diverse afdelingen en/of bedrijven samen werken aan een idee voor een onderdeel van het event / festival. Deze ideeën worden gepitched en de directie kan dan samen met andere medewerkers het beste idee selecteren welke zal worden uitgevoerd. Hierdoor wek je al betrokkenheid en interesse voorafgaand aan de festiviteiten. Tenslotte draait het allemaal om saamhorigheid.

Afwisselend programma
Naast het idee van de werknemers kunnen er nog meer activiteiten en faciliteiten aanwezig zijn, gebaseerd op het thema ‘Samen werken & vieren’ met als doel om de mensen te verbinden en te belonen. Maar ook om als bedrijf te weten wat er zoal speelt onder de werknemers. Een aantal ideeën:
• Een groot paneel in het midden van het terrein, waar een cartoonist de opmerkingen, ideeën, aandachtspunten en unieke aspecten van en over het bedrijf kan weergeven in een verhaal d.m.v. het tekenen van een cartoon. De cartoonist kan eventueel ook al betrokken zijn bij de pitches en brainstorms op voorhand, zodat hij al gespreksstof en ideeën heeft voor het tijdens het evenement.
• Een unieke, gekke, inspirerende achtergrond en laat jezelf schetsen!
• Catering is altijd belangrijk, maar neemt vaak ook een groot gedeelte van het budget in. Terwijl je ook wil investeren in de inhoud. Bespaar door foodtrucks in te zetten. Door de verschillende trucks (die ook als decor dienen) creëer je een grote diversiteit aan eten en drinken, kortom voor ieder wat wils.
• Bevorder de activiteit en levendigheid door middel van acteurs, interactieve hostesses met hapjes en drankjes, een mobiele band en/of dj.
• Creëer diverse gezellige zithoekjes, eventueel met kampvuren, lounge-area’s met zitzakken en hangmatten.
Wil je een event met meerwaarde?

Wil je een event met meerwaarde?

Wij gaan voor het maximale resultaat.

Bel of mail ons