London Educator Recruitment Fair


Naam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
London Educator Recruitment Fair

beurs

Londen, Engeland

2016

900

projectmanagement & productie
London Educator Recruitment Fair

CIS (Council of International Schools) is een wereldwijde ledenorganisatie die samenwerkt om internationaal onderwijs te vormen door middel van diensten voor scholen, universiteiten en individuen. Een belangrijke dienst is het wereldwijd samenbrengen van ca. 600 recruiters en kandidaten tijdens de 4 daagse Recruitment Fair in Londen.

De internationale scholen en universiteiten krijgen de gelegenheid om zich te presenteren, waarna de kandidaten zich tijdens de beurs kunnen inschrijven voor gesprekken. Deze gesprekken vinden plaats in de (aangepaste) hotelkamers. De speciaal ingerichte recruitment en candidate lounges hebben alle benodigde faciliteiten en er zijn tevens verschillende workshops. Elke dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Een belangrijk onderdeel is communicatie van bijv. actuele vacatures, maar ook verbinden van mensen: via de speciale event app, social media, intranet etc. volgens speciale event branding.

The Grange St Paul's Hotel
Naast 433 kamers heeft The Grange St Paul's ook 2 verdiepingen met 23 flexibele event ruimtes die wij tijdens de 4 dagen optimaal gebruikten. Voor de registratie en informatie balies maakten wij gebruik van het prachtige Atrium.

The Grange
  • Pauline O'Brien
    "A very sincere thank you for all your hard work, your commitment to this event and your care and attention."
    Pauline O'Brien
    London Educator Recruitment Fair