NBR seminarsNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
NBR seminar

seminar

diverse locaties

2018 t/m 2020

20

projectmanagement & productie
CIC Venture Cafe Rotterdam
NBR seminars

De New Business Roundtable is een Europees netwerk van executives in New Business Development van bedrijven zoals KPN, ING, Arcadis, Eneco, AkzoNobel, Achmea, IBM, Corbion, Google, Cosun, IHC, Arcadis en Philips.

New Business Development
New Business Development is intrinsiek moeilijk voor bedrijven, maar essentieel voor de toekomst. Veel bedrijven hebben geen gespecialiseerde kennis over hoe ze deze activiteiten optimaal kunnen uitvoeren. De New Business Roundtable dient om dat gat te vullen. Zij organiseren verschillende evenementen waarin peer-to-peer leren centraal staat. Externe sprekers van bedrijven en academici dragen bij aan deze evenementen. Daarnaast vergemakkelijkt de New Business Roundtable de communicatie tussen leden in kleinere bijeenkomsten.

Seminars
De seminars worden gehouden in diverse locaties zoals CIC in Rotterdam, Media Plaza en Jaarbeurs in Utrecht. Met elke keer een ander onderwerp en een academische gastspreker. Zoals IP Management, Leadership for Innovation, Ecosystem innovation etc. De bijeenkomsten worden afgesloten met een netwerkborrel.

New Business Roundtable