NBR seminarNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
NBR seminar

seminar

Media Plaza Utrecht

2018

20

projectmanagement & productie
MP Utrecht
NBR seminar

De New Business Roundtable is een Europees netwerk van executives in New Business Development van bedrijven zoals KPN, ING, Arcadis, Eneco, AkzoNobel, Achmea, IBM, Arcadis en Philips.

New Business Development
New Business Development is intrinsiek moeilijk voor bedrijven, maar essentieel voor de toekomst. Veel bedrijven hebben geen gespecialiseerde kennis over hoe ze deze activiteiten optimaal kunnen uitvoeren. De New Business Roundtable dient om dat gat te vullen. Zij organiseren twee jaarlijkse evenementen waarin peer-to-peer leren centraal staat. Externe sprekers van bedrijven en academici dragen bij aan deze evenementen. Daarnaast vergemakkelijkt de New Business Roundtable de communicatie tussen leden in kleinere bijeenkomsten.

Seminar
Het seminar in juli stond in het teken van Leadership for Innovation: Catalyst or Incubator? door hoogleraar innovatiemanagement bij RSM; Professor Daan Stam is . Hij besprak alternatieve benaderingen van teamleiderschap, die je kan toepassen in je eigen teamleiding of gebruiken om mensen in je afdeling over het onderwerp te onderwijzen. Het seminar werd afgesloten met een netwerkborrel.

Media Plaza
Media Plaza is een moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Utrecht en is opgebouwd uit 20 foyers en sessiezalen. Miljoenen ledlampjes, innovatieve toepassingen en ultramoderne faciliteiten op het gebied van beeldprojectie, geluidseffecten en inrichting geven elke ruimte een uniek karakter.

New Business Roundtable Media Plaza