NBR seminarsNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
NBR seminar

seminar

diverse locaties

2018 t/m 2020

20

projectmanagement, communicatie & productie
CIC Venture Cafe Rotterdam
NBR seminars

De New Business Roundtable is een Europees netwerk van executives in New Business Development van bedrijven zoals KPN, ING, Arcadis, Eneco, AkzoNobel, Achmea, IBM, Corbion, Google, Cosun, IHC, Arcadis en Philips. Initiatiefnemer is Jan van den Ende: Professor Innovation and Technology Management bij Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit.

New Business Development
New Business Development is intrinsiek moeilijk voor bedrijven, maar essentieel voor de toekomst. Veel bedrijven hebben geen gespecialiseerde kennis over hoe ze deze activiteiten optimaal kunnen uitvoeren. De New Business Roundtable dient om dat gat te vullen. Zij organiseren verschillende evenementen waarin peer-to-peer leren centraal staat. Externe sprekers van bedrijven en academici dragen bij aan deze evenementen. Daarnaast vergemakkelijkt de New Business Roundtable de communicatie tussen leden in kleinere bijeenkomsten.

Seminars
De seminars worden het gehele jaar gehouden in diverse locaties zoals CIC in Rotterdam, Media Plaza en Jaarbeurs in Utrecht. Met elke keer een ander onderwerp en een academische gastspreker. Zoals IP Management, Leadership for Innovation, Ecosystem innovation etc. De bijeenkomsten worden afgesloten met een netwerkborrel.

Coronaproof evenement
Vanaf maart 2020 organiseert VKOZ het NBR seminar volgens het protocol voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen binnen de 1,5 meter samenleving van het Eventplatform. Het protocol is zo vormgegeven dat het realiseren van de 1,5 meter afstand (door het limiteren van het aantal bezoekers binnen de RIVM richtlijnen), het veilige op- en afbouwen en een veilig bezoek (inclusief looproutes, hygiëne en het veilig bereiden en uitgeven van eten en drinken) zo goed mogelijk gegarandeerd kan worden voor álle betrokkenen.

New Business Roundtable

Meer weten over online en hybride evenementen?

Op dit moment moeten we anders kijken naar onze evenementen. Organiseren we deze online, live met 1,5 meter afstand of een combinatie van beide (hybride)? Ons team van experts staat voor je klaar!