MK Community EventNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
MK Community Event

kennis en netwerkevent

Meeting House, Dordrecht

2019

25

conceptontwikkeling, projectmanagement, communicatie & productie
Meetinghouse Dordrecht
MK Community Event

MK – The Subsidy Community is gespecialiseerd in subsidieadvies voor technologiebedrijven op de thema’s Innovatie, Duurzaam, Internationaal Ondernemen en Personeelssubsidies. VKOZ organiseert elk kwartaal een evenement op een unieke locatie rondom een specifiek thema om oa. kennis te delen en te netwerken.

Thema FinTech
Het thema van deze avond was FinTech en we hadden het event georganiseerd in het historische voormalige bankgebouw: het Meeting House in Dordrecht. De avond begon met een borrel en werd voortgezet met een likeurproeverij van Rutte gins, jenevers en likeuren. De gin van distilleerderij Rutte werd in 2016 uitgeroepen tot allerbeste van de wereld. Daarna een uitgebreid diner buffet met diverse (interactieve) presentaties. De sprekers van deze avond waren Michiel Stokman van RevenYOU en Michael Brooijmans van Holland FinTech.

Het Meeting House
Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig Rijksmonument het Meeting House gevestigd. Het Meeting House is een inspirerende vergaderlocatie die bestaat uit diverse vergaderruimtes elk met een geheel eigen uitstraling. Met veel zorg zijn alle historische elementen gecombineerd met eigentijdse details.


MK - The Subsidy CommunityMeeting House