CPC Loop Den HaagNaam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
CPC Loop Den Haag

relatie en sportevenement

Den Haag

2012 t/m 2014

200.000

projectmanagement & productie
CPC Loop Den Haag

Begin maart vindt jaarlijks de City Pier City Loop plaats in Den Haag. Dit Haagse familie-evenement trekt elk jaar weer tienduizenden deelnemers en met 200.000 bezoekers is de CPC Loop het grootste evenement van de stad. Zowel nationaal als internationaal is er veel belangstelling voor de snelle halve marathon.

Malieveld
Het evenement staat bekend om zijn unieke sfeer en enthousiaste toeschouwers die alle deelnemers van de eerste tot laatste loper aanmoedigen. De toeschouwers slepen de lopers tijdens de CPC Loop op moeilijke momenten er doorheen en geven iedere deelnemer bij de finish op het Malieveld een heldenontvangst. Ook staan er verschillende bands langs het parcours en op het Malieveld om de deelnemers aan te moedigen en de toeschouwers te vermaken. Het Malieveld is het kloppende hart van dit evenement en er zijn vele activiteiten zoals de Ernst & Bobbie Kinderloop, business runs, de scholenloop etc.

Naast alle diverse werkzaamheden rond de productie was een belangrijke taak de coördinatie van de vele vrijwilligers rondom dit evenement.

Projectorganisatie: Like2Run CPC Loop Den Haag
Bekijk hier de aftermovie: