Congres Stop Ondermijning!Naam:

Wat:

Waar:

Wanneer:

Bezoekers:

VKOZ:
Congres Stop Ondermijning!

congres

De Kuip, Rotterdam

2020

200

conceptontwikkeling, projectmanagement & productie
Congres gemeente Rotterdam
Congres Stop Ondermijning!

Ondermijning is een steeds groter thema in de politiek en de media. Gemeente Rotterdam organiseerde samen met VKOZ een congres voor en door collega’s over dit thema. Hiervoor hadden we De Kuip afgehuurd voor het plenaire gedeelte, lunch, 11 workshops (binnen en buiten) en borrel. Met dagvoorzitter Ernst Pols, toespraak van burgemeester Aboutaleb, gastspreker Henny Schilders en afsluiting door André Vervooren.

Tijdens dit congres werd er besproken wat de clusters al doen om ondermijning tegen te gaan en hoe ze beter samen kunnen werken in de aanpak van ondermijning. Voor het ontwikkelen van het programma was de opdracht voor VKOZ: samenwerken, interactiviteit, fun en inhoud ophalen. Dit hebben we oa. bereikt door het ontwikkelen van de game OndermijningsTour met Savvy en het inzetten van improvisatieacteurs.

Lees hier meer over de game
De Kuip
De Kuip is niet alleen de thuishaven van Feyenoord, maar ook dé unieke evenementenlocatie voor alle soorten events in Rotterdam! De mogelijkheden in en rond het stadion zijn eindeloos. Je kunt kiezen voor één van de 17 zalen, maar denk ook aan de exclusieve locaties die De Kuip zo’n unieke evenementenlocatie maken: de legendarische spelerstunnel, de Perszaal, de tribune, de kleedkamers en gedurende de zomerstop eveneens het heilige gras van de mooiste grasmat van Nederland.

De Kuip

Bekijk hier de behind de scenes van het congres: