Festival aan het waterWat:

Doel:

Doelgroep:

Meerwaarde:
bedrijfsfestival

gezellig samen zijn

medewerkers met gezin (B2E)

belonen en verbinden
bedrijfsfestival aan het water
Bedrijfsfestival aan het water

Voor 300 medewerkers hebben wij een festival in maritieme sfeer samengesteld in Rotterdam; leuk voor jong en oud. Vanwege het Hollandse weer moest dit zowel een binnen als buitenlocatie zijn en aan het water, om hun nieuwe schip aan te meren. De RDM onderzeebootloods is de perfecte locatie hiervoor.

Festivalstijl
Steekwoorden: foodtrucks, BBQ, picknicktafels met banken, pallets met zitkussens, hoge tafels & stoelen, parasols, groendecoratie, vlaggetjes, ballonnen, tipi tenten, schminken, bellen blazen, fotobooth, DJ voor muziek op de achtergrond en een silent disco voor de kinderen.

Catering
Naast het serveren van tap bier, wijn, fris etc. zijn er ook opties voor bijvoorbeeld fresh lemonades die je zelf kan tappen, ontvangst met bubbels, eigen barista (truck) en/of een cocktailbar. Voor de barbecue kan je denken aan een smoker & gas barbecue waar een enthousiaste kok in foodfestival stijl diverse gerechten serveert zoals burgers, hot dogs, saté en zalmfilet. Vanuit diverse foodtrucks zijn er gerechten voor jong en oud zoals salades, pasta, wraps, pulled chicken/pork, pannenkoeken, pizza en lekkere desserts. Tussendoor kunnen er ook eventueel bitterballen worden geserveerd en/of tafelplankjes en noten.

Tip: Print je eigen pannenkoek. Kies je eigen afbeelding en laat je pannenkoek printen via een 3D pannenkoekenprinter. Het printen van een pannenkoek is niet alleen bijzonder om te zien, het is nog lekker ook!

Verrassende activiteiten
• workshop Haka (Nieuw Zeelandse strijddans), hoelahoep
• goochel show / workshop, ballonnen artiest
• workshop percussie, didgeridoo, mondharmonica
• VR met diverse spellen zoals: escape room, multiplayer games, sport simulator, F1, golf
• springkussen, rodeo stier, voetbal darten
• polaroid fotograaf, bellenblaas machine

Tip: Laat je 'selfie' in 3D printen. De 3D fotobooth maakt een 3D foto en daarna wordt er een beeldje van geprint; een blijvende souvenir van de familiedag!

Wil jij ook een leuk festival voor je bedrijf organiseren? Wij werken graag met je samen om een uniek evenement samen te stellen naar jouw wensen en budget.

RDM onderzeebootloodsVan der Maarel EventstylingVan der Linde Catering
Wil je een event met meerwaarde?

Wil je een event met meerwaarde?

Wij gaan voor het maximale resultaat.

Bel of mail ons